2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرامش گرفتم اوایل چن سال پیش شروع کردم به خوندنش

الان برا حاجتم میخونم 

ولی الان خیلی گناهکارم آرامش قبل رو ندارم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بینظیره حوائج رو توو قنوت نماز وتر میدن 🤍

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

تاثیر که صد البته داره

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بارهاخوندم حس آرامش نزدیکی زیادبخداانگارتوبغل خدابودم🥰🥰

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

۱: در بخش اول ۴ نماز دو رکعتی و به مانند نماز صبح خوانده میشود فقط هنگام نیت میگوییم:دو رکعت نماز شب می خوانم قربه الی الله

۲: نماز شفع را پس از خواندن چهار نماز دورکعتی به صورت ذیل میخوانیم: ابتدا نیت میکنیم که  ۲ رکعت نماز شَفْعْ می خوانم قربه الی الله، در باقی اعمال نماز بجای سوره توحید در رکعت اول سوره ناس و در رکعت دوم سوره فلق را میخوانیم.(طبق نظر برخی از فقها و مراجع بنا به احتیاط واجب نماز شفع بدون قنوت خوانده شود)

۳: پس از خواندن نماز شفع نوبت به نماز یک رکعتی وتر میرسد. در نیت این نماز میگوییم یک رکعت نماز وتر می خوانم قربه الی الله،سپس حمد ، سه مرتبه توحید و یک مرتبه سوره فلق و یک مرتبه سوره ناس را میخوانیم.

پس از خواندن سوره ها نوبت به قنوت میرسد و در قنوت مستحب است، چهل بار ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ ) را بگوییم و یا برای ۴۰ فرد مومنی که میشناسیم طلب استغفار کنیم. سپس ۷۰ بار ذکر : اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبی وَ اَتُوبُ اِلَیه و سپس ۷ بار :هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ اَلْنار و نهایتا ۳۰۰ مرتبه ذکر: اَلْعَفو بگوییم.

پس از قنوت مانند باقی نماز ها رکوع و سجود و تشهد و سلام خوانده و از درگاه خداوند طلب آمرزش گناهانمان کنیم.

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

طولانیه؟ میشه بگین چجور خونده میشه؟

نه اصلا طولانی نیست! همه از یک رکعت شروع میکنن

نماز وَتر یک رکعته (حرف ت ساکنه)

نیتش اینه: یک رکعت نماز وتر میخوانم به نیت نماز شب قربتا الی الله الله اکبر

بعد شروع میکنی اول حمد میخونی بعد ۳ بار سوره توحید رو

بعدش یه بار سوره فلق و بعد اون یه بار سوره ناس

همین.

بعد میری قنوت بعد دعای قنوت ( که توو همه نمازا میخونیم: ربنا آتنا...) شروع میکنی دعا کردن

اول برای ظهور و سلامتی آقا صاحب الزمان.. شفای بیماران و... خلاصه واسه همه دعا کن

بعد خواسته های خودت رو بخواه به زبان ساده ی ساده

بعدشم رکوع و سجده و تشهد و سلام

( کاملش رو بزنی گوگل میاره که میتونی به مرور ذکر استغفار رو هم توو قنوت اضافه کنی : "استغفرالله ربی و اتوب الیه" )

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
میشع ب ترتیب بگین چ ذکرایی باید بگیم حاجت رو کی بگیم

همه از یک رکعت نماز شب شروع میکنن که اسم این نماز یه رکعتی وتره

نماز وَتر یک رکعته (حرف ت ساکنه)

نیتش اینه: یک رکعت نماز وتر میخوانم به نیت نماز شب قربتا الی الله الله اکبر

بعد شروع میکنی اول حمد میخونی بعد ۳ بار سوره توحید رو

بعدش یه بار سوره فلق و بعد اون یه بار سوره ناس

همین.

بعد میری قنوت بعد دعای قنوت ( که توو همه نمازا میخونیم: ربنا آتنا...) شروع میکنی دعا کردن

اول برای ظهور و سلامتی آقا صاحب الزمان.. شفای بیماران و... خلاصه واسه همه دعا کن

بعد خواسته های خودت رو بخواه به زبان ساده ی ساده

بعدشم رکوع و سجده و تشهد و سلام

( کاملش رو بزنی گوگل میاره که میتونی به مرور ذکر استغفار رو هم توو قنوت اضافه کنی : "استغفرالله ربی و اتوب الیه" )