2777
2789
عنوان

اوه اوه چرا اینجور شد

175 بازدید | 10 پست

تیتر الکی زدم بیاین ، قبلی کسی نیمد

من سی کیلو اضاف وزن دارم 

میخوام روزی که میرم دانشگاه خوش هیکل باشم 

هیکلم خوب بود ولی کنکور نابودم کرد

بنظرتون اگه یک روز درمیون برم شنا و روزی یکساعت بدوم هفته ای دو کیلو کم میکنم؟؟؟

بعد کنکور حدود ۹۰ روز وقت دارم 

‌‌

غذا چی بخورم چی نخورم؟؟؟؟

برم دکتر تغذیه؟؟؟ چی میده؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بری ورزش باید کنارش کم خوری رو شروع کنی؛ با ۳٠کیلو اضافه وزن دورو اصلا انجام نده که پدر زانوهات در میاد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

پارسال خیلی دویدم کلا ده کیلو تو پنج ماه کم کردم رژیمم بد بود چی نخورم چی بخورم؟

همه چی بخور ولی خییلی کم

شیرینی و نوشابه و تنقلات رو هم کم کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️