2777
2789
بهترین کنکور شد. نزدیک 70 درصد فقط دوازدهمه.شما نا امید باشین یازدهما چی بگن؟؟

60 درصد. نهایی هم اسون نخواهد بود برا 405 هم هزار جور مث امسال تغییر میدن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

اعتراض نمیشه کرد؟ چون امسال پشت کنکوری ها زیاد اعتراض کردن تا دوباره جلسه گرفتند

ببین تا 405 هزار تا مصوبه میدن بیرون برا ما تازه 20 روز قبل کنکور تکلیفمون مشخص شد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین از نظر شما چیه پس؟؟دوست عزیز بهمن ب یازدهمیا گفتن 6 درس نهایی با امضای اقای پزشکیان. الان یهو ...

تاریخ امسال نهایییه؟ مگه 6 درس نبود

بهترین از نظر شما چیه پس؟؟دوست عزیز بهمن ب یازدهمیا گفتن 6 درس نهایی با امضای اقای پزشکیان. الان یهو ...

کسی که واقعا بخواد در بخونه با توجه به نهایی بودن 

اگه بخواد عالی تربت نمرات بگیره و امتحان نهایی چ داخلی تلاشش رو می‌کنه

عالی ترین کنکور برای ده سال پیش بود که تغییرات زیادی هرساله نبود 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
من ک نمیگم حق با مسئولینه. من دارم میگم حالا ک انقد شانس تون خوبه و فرصت ها عالی. هی با کلمه نا امید ...

هروقت که شرایط یک دانش دوازدهمی رو داشته باشین این حرفتون خوبه 

من اراده خوبی دارم ولی خبرهای امسال خیلی اذیت کننده بود 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
کسی که واقعا بخواد در بخونه با توجه به نهایی بودن اگه بخواد عالی تربت نمرات بگیره و امتحان نهایی چ د ...

ده سال پیش نظام قدیم بود. من دارم نظام جدید رو میگم  

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

هروقت که شرایط یک دانش دوازدهمی رو داشته باشین این حرفتون خوبه من اراده خوبی دارم ولی خبرهای امسال خ ...

متاسفانه شرایط فعلی من از یه دانش اموز دوازدهمی امسال به مراتب بدتره

دوستان یچیزی بهتون بگم ذوق نکنید و روی دوازدهم حساب نکنید همه ‌شو نذارید برای فرجه ..

دیگه خبری از امتحانای آسون پارسال نیست وقتی تاثیر شده ۶۰ درصد یعنی سوالاتی مشابه کنکور توی امتحانات نهایی میاد 

دل به درس بدین تلاش کنین از حاشیه ها بکشید بیرون که چیزی جز اتلاف وقت عاید تون نمیشه 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

کسی که واقعا بخواد در بخونه با توجه به نهایی بودن اگه بخواد عالی تربت نمرات بگیره و امتحان نهایی چ د ...

شما برو بپرس . بببین کسی هست که با وجود داخلی بودن بیاد تاریخ رو مو ب مو بخونه؟ 99 درصد حاضر نیستن.چون مزخرفه. رشته ریاضی تجربی بشینه تاریخ 300 صفحه ای بخونه که چی بشه

واقعا نمیدونم باید به شما چی بگم

شما برو بپرس . بببین کسی هست که با وجود داخلی بودن بیاد تاریخ رو مو ب مو بخونه؟ 99 درصد حاضر نیستن.چ ...

نگران اون نباشین برای تجربی ریاضی قطعا تاریخ حذف میشه 

سال ۴۰۵ هم اگر تاثیر یازدهم اوکی بشه همون ۶ تا درسه 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

نگران اون نباشین برای تجربی ریاضی قطعا تاریخ حذف میشه سال ۴۰۵ هم اگر تاثیر یازدهم اوکی بشه همون ۶ تا ...

خدا لعنت شون کنه با این تصمیمات مزخرف و کتابای مزخرف ترشون