2777
2789
عنوان

من وابستگی دارم به همسرم و دوسش دارم لطفاً اگر

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 51 پست
کلا ادمایی که تو بچگی والدین سمی داشتن به ادمای سمی جذب میشن میشه با روانشناس خوب صحبت کنی و راهنمای ...

تو بحث طرحواره های کودکی همینه

طرحواره ی وابستگی

اسی خیالت راحت 😂هممون کلی طرحواره منفی داریم 

مثلا یکی طرحواره طرد شدگی داره 

چون تو گذشته طرد شده

فکر میکنه دیگه همه طردش میکنن 

پس همیشه از دیگران دوری میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ روان شناسیم حق نداره بگه طلاق بگیر یا نگیر

اگه هم گف بدون روان شناسه بی سواده

روان شناس نباید تصمیم گیری کنه

بلکه فقط باید کمک کنه خود مراجع تصمیم بگیره 

راهنمایی کنه و مزایا و معایبو نشون بده

بعد کاربرای اینجا میان تصمیم میگیرن برا ادم😂

11سال سنگم بود اب میشد نمیتونم دوباره شروع کنم و مثل یک دختر تازه عقد شده رفتار کنم ترجیح دادم تموم ...

تو که نمیتونی بچهاتو ول کنی بچه از مادر یتیم میشه نه بابا دخترت تو سن بلوغ پسرت تازه مدرسش شروع میشه بمون بالا سر بچه‌ات بخاطر خدا اونا الان مادر میخوان شوهرتم تحمل کن منم مثل تو ولی همش میگم بچه‌ هام کار میکنم تا بتونم دعوا نمیکنم جلو بچهام چاره ایی ندارم مگر اینقد پشتوانه داشته باشی بچه‌ات برداری بری 

تو که نمیتونی بچهاتو ول کنی بچه از مادر یتیم میشه نه بابا دخترت تو سن بلوغ پسرت تازه مدرسش شروع میشه ...

اینا برا من نون آب نشده و نمیشه من بارها سر بچه ها برگشتم و هر بار بی عزت تر شدم دیگه نمیتونم بپذیرم که چقدر خار و خفیف بشم و چقدر کتک بخورم ترجیح میدم یک زندگی مستقل داشته باشم که بچه هام مادر قوی داشته باشند

دوس داشتنه از دستت دادن خونه زندگیم چجوری دل بکنم از عشقم. هم متنفرم هم دوسش دارم

سعی کن با کتاب های روانشناسی خودتو مشغول کنی اگه بچه داری بفکر جدایی نباش بچه ها نیاز دارن به هر دو والدین

هیچ روان شناسیم حق نداره بگه طلاق بگیر یا نگیراگه هم گف بدون روان شناسه بی سوادهروان شناس نباید تصمی ...

من تصمیمم رو گرفتم فقط میخام تردید نشه همین دیگه تحمل اینکه من جوانیم بزارم اون بره خیانت و همیشه سر مادر پدرش دعوا کنیم ندارم من تمام عمرم رو پای این مرد ریختم الان فرسوده شدم و هیچ پیشرفتی نداشتم

سعی کن با کتاب های روانشناسی خودتو مشغول کنی اگه بچه داری بفکر جدایی نباش بچه ها نیاز دارن به هر دو ...

به طور کلی

یه والد سمی مخصوصا پدر ،والد دیگه هم بیمار میکنه ، به خصوص مادر که روی بچه هاش بیشترین اثر رو داره،مادری که بیمار بشه ،بچه هاش هم بیمار میشن و اسیب روانی زیادی میبینن

دیگه استارتر باید شرایط خوب و بد بعد از جدایی رو بسنجه

ببینه جدایی بیشتر به نفعشه یا ادامه دادن

به طور کلییه والد سمی مخصوصا پدر ،والد دیگه هم بیمار میکنه ، به خصوص مادر که روی بچه هاش بیشترین اثر ...

من هیچ آرامشی نداشتم مدام درگیر آینده نامعلوم یا بددلی و شکاکی شده بودم و بشدت عصبی و پرخاشگر دیگه کنترلی رو رفتارم با همسرم نداشتم مخصوصا که بیکارم کرده بود و خونه نشین من اهداف بلند مدتی دارم از لحظه لحظه زندگیم استفاده میکنم چرا باید بشینم خونه و غصه بخورم ک چطور این آقا رو از بغل زن ها بکشم بیرون یا چطور به مادرش غلبه کنم مگر من ابزارم تمام این سالها حامی این مرد بودم