2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی نازک نارنجیه

662 بازدید | 15 پست

سلام خانما من عقد کرده هستم و اززمان مجردی تاالان بسیار دختر مستقل و‌پرتلاش و جنگنده ای بودم . 

تک تک مشکلات زندگی خودم رو تنهایی حل کردم تنها رفتم ماشین خریدم ، دسته چک گرفتم تو ۲۳ سالگی ، ملک احاره میکنم ، لب مرز رفتم تنها متهم دستگیر کردم هرکاری شماها بگین من کردم و‌ هیچوقت از هیچی نترسیدم چک میکشم پاس میکنم خلاصه به قول دوستام مرد خودمم ، حالا ازونور همسزم یه پسر گوگول مگولی ، میخایم بریم کفش بخریم براش میگه بپرس چنده ، تخفیف بگیر ؛ رفته بودیم ماشین بخربم نزدیک بود سرش کلاه بزارن من بموقع فهمیدم تمام کارای دفترخونه رفتن و‌قولنامه و مفادش رو‌من تنظیم میکردم ، کافیه ی اتفاق کوچیک بیفته یه جوری شکست خورده میشه یه حوری ویران میشه و حالش بد میشه تا ۳ روز انگار عزیزش مرده ( مثلا مدل موی حدید بهش نیاد ، تتوش دلخاهش در نیاد ، ماشینش خراب بشه ، لباسش با اتو بسوزه) دیگه زندگی براش تموم میشع 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

انگار جابجا شده ..تو پسری اون دختر ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

جاتون عوض شده دیگه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من زیادی خونسرد و قوی و‌‌ مستقلم 

یا این زیادی مامانی و‌ لوسه 

خوشم نمیاد من همیشه تکیه کاه اونم دلم میخاست مردونه تر رفتار کنه من واقعا بعد سالها دوست داشتم یکی باشه اون حواسش به من باشه

وای دختر تا نامزدی درستش کن وگرنه این مرد فردا بیچارت مبکنه البته همه مردا همینن 

یکم خودتو بکش کنار اینقدر قوی نباشی یکم ادایی باش بزار اونم احساس قدرت کنه 

مردا وقتی میببینن زن قویه از پس هرکاری برمیاد میکشن عقب 

در واقع جای مرد و زن تو رابطه عوض میشه 

سعی کن زنانه تر رفتار کنی به اونم اعتماد کن شاید اوایلش خراب کنه ولی درست میشه 

از صبح خودشو تو اناق حبس کرده غذا نمیخوره چون ماشینس خراب شده 🫤

میگم یسوال

مدرک تحصیلی ات چیه چ رشته ای

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وای دختر تا نامزدی درستش کن وگرنه این مرد فردا بیچارت مبکنه البته همه مردا همینن یکم خودتو بکش کنار ...

خودمم از همینا که گفتی میترسم 

ببین یعنی من زن خونه و مرد بیزون باید باشم 

برای خونه اجاره کردن باید خودم برم بگردم پیدا کنم قرارداد ببندم برای تمدیدش بفکر باشم 

اون مادر پر مدعاش اشی پخته که هیچ جوره نمیشه قورتش داد مامانش میگفت این تک بچه س خودم خاستم لای زر ورق بزرک بشه یه بچه چلفتی باراورده منم باید بچه داری کنم

خودمم از همینا که گفتی میترسم ببین یعنی من زن خونه و مرد بیزون باید باشم برای خونه اجاره کردن باید خ ...

بکش کنار دختر این کارا رو انجام نده حتی غرم نزن خودش میدونه و خودش

فقط شما زیرزیرکی بندازش تو دل کار

بکش کنار دختر این کارا رو انجام نده حتی غرم نزن خودش میدونه و خودشفقط شما زیرزیرکی بندازش تو دل کار

بخدا فرار میکنه و‌ پشت مامانش قایم میشه

همون والا من اونو گرفتم

امیدوارم درست بشه وگرنه تو آینده بخوای بچه بیاری باید دوتا بچه  نگهداری 😁😂😭

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
درست شدنش خیلی سخته جون از بدنت میکشه بیرون یاباید اونقدر پوست کلفت باشی بتونی درستش کنی یا جدایی...

امیدوارم درست بشه چون منم تا حدی کشش دارم