2777
2789

منم شوهرم با زنداییش بهم خیانت کرد

برای اواخر آذر ماه بود فهمیدم بین چتاشون فهمیدم که قبلاً هم باهم رابطه جنسی داشتن زمانیکه شوهرم مجرد بوده 

اونموقع تازع باردار بودم بخاطر شرایط مزخرف زندگیم بخشیدمش 

هر لحظه تو ذهنمه لامصب از ذهنم نمیره بیرون 

خسته شدم حالم خیلی بده 

الان ماه هشت بارداری هستم 

حالم خوب نیست 

الان داشتم همراه بانک شوهرم رو نگاه میکردم دیدم بهمن 1402 

1500 زده به حساب زنه 

باز حالم خراب شد 

شما چطوری کنار اومدین 

ب شوهرش نگفتی چتاشون اسکرین میگرفتی برا مرده میفرستادی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ب شوهرش نگفتی چتاشون اسکرین میگرفتی برا مرده میفرستادی

همون موقع به اینستاگرام شوهرم پیام فرستادم شمارش رو نداشتم

اما شب جوابم رو نداد صبح داد 

منم چون بخشیده بودمش مجبور شدم دیگه چیزی نگم چون زندگیم پاشیده میشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون موقع به اینستاگرام شوهرم پیام فرستادم شمارش رو نداشتماما شب جوابم رو نداد صبح داد منم چون بخشید ...

اگه تموم شده و بخشیدی دیگهپیگیر نشو 

چطور میشه خدایا هنوز زنداییشه یعنی اون زمان زنداییش بودع بعد این باهاش بوده 

الان رفت و امد دارین باهم میبینیش🫤🫤

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اگه تموم شده و بخشیدی دیگهپیگیر نشو چطور میشه خدایا هنوز زنداییشه یعنی اون زمان زنداییش بودع بعد این ...

اره اون زمان زنداییش هم بوده 

خونشون نمیریم ولی زنه چون بی صاحب و ویلانه 

همش شهرستانه خونه پدر شوهرش که میشه پدر بزرگ همسر من 

بعد کار شوهر منم شهرستانه 

بعضی وقتا اونجا میبینتش 

یا ما شام دعوتیم اونجا اونم میشه

الهی بمیرم برات💔. الهی خدا بدل شوهرت بندازه دیگه خطا نکنه. ولی کوتاه نیا. اگه یخشیدی با دید باز ببخش. سرپوش نذار. بهش بگو دفه دومی درکار باشه ساکت نمیشی. 

من مدرکی دال بر سک..س پیدا نکردم ازش‌ پیشم‌نگرفتم نخاستم ازش متنفر بشم. ولی بقول تو از ذهن و قلبم نمیره. همون موقع حس کردم قلبم مرده. بهشم گفتم تو منو کشتی. اومد ب پام افتاد ولی گردن نگرفت هیچ وقت. زمان میبره تا کنار بیای بشرطی ک دیگه نشونه خیانت نبینی ازش. بهش بگو و توضیح بخاه.‌پرو بهزی دراورد نقشه بکش رودر رو کن. والله

الهی بمیرم برات💔. الهی خدا بدل شوهرت بندازه دیگه خطا نکنه. ولی کوتاه نیا. اگه یخشیدی با دید باز ببخ ...

هعی نمیدونم چیبگم

فقط خیلی همیشه ذهنم درگیره و ناراحتم 

حالم خوش نیست

اره اون زمان زنداییش هم بوده خونشون نمیریم ولی زنه چون بی صاحب و ویلانه همش شهرستانه خونه پدر شوهرش ...

میدونه تو هم میدونی این قضیه رو چطور روشون میشه خدا ببرشون تو زمین بی در ب دایی همسرت میگفتی پ شوخرش کجاش خاک عالم ب سرش 

هعی نمیدونم چیبگمفقط خیلی همیشه ذهنم درگیره و ناراحتم حالم خوش نیست

درکت میکنم. تو حق داری. ولی خودتو محتاج نشون نده. بگو بهش ک بفهمه تو لایق معرفت و وفادادی هستی تعهد وظیفشه. من عاشق همسرمم‌ انقد دوسش دارم ک وقتی سر خیانتش مچشو گرقتم و دعواجون شد. وقتی گریه میکرد و میگفت نکردم میخاستم بمیرم براش. دستشو با لیوان شکسته برید داشتم برا دست اون گریه نیکردم . ن دل داغون خودم. هعییییی داغ دلم تازه شد. امان از بی معرفتی 

فکر کنم یادمه وقتی ک تاپیک زده بودید تازه متوجه شده بودید

اره بخدا قسم اون موقع زانوهام یهو بدجوری درد گرفت بدنم میلرزید نمیتونستم راه برم رو پام وایسم 

یخ کرده بودم