شوهرم من مو کوتاه دوس نداره همچنین ارایش غلیظ.حالا من مو کوتاه کنم ارایش خفن کنم لباس های که نمیخواد رو بپوشم حس جنسیش کم نمیشه.این تمایلاته.ربطی به دوس داشتن نداره.و گرنه همه عاشق بوی تن شوهرشونن
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
شوهر منم نشسته یقه ی همه ی زیرپوش هاشو با قیچی چیده که زیر پیرهن که میپوشه اذیتش نکنه 😂😂😂😂 حداقل ...
😂😂😂
یبار یکی از زیرپوش هاشو آورد گفت بی زحمت بدوز
گفتم چرا همینجوری خوبه من و که میشناسی باز پاره میشه از پیشم
گفت نه این و خونه نمیپوشم برای اداره است همکارام میبینن همه زیرپوشامو پاره کردی مسخره ام میکنن😄😄😘😘
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔