2777
2789

واقعا...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههههه، چه جالب، دقیقا خصوصیت منو توصیف کردی از کجا میدونستی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

یعنی تو خودنمایی می‌کنی 🤨🤨🤨 برو بابا 

بششششین سرجات بچه😬

اتفاقا تو کاملا برعکس این موضوعی 😬😬🌷🌷

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یعنی تو خودنمایی می‌کنی 🤨🤨🤨 برو بابا بششششین سرجات بچه😬اتفاقا تو کاملا برعکس این موضوعی 😬😬🌷🌷

نههههههه، من کمالاتم زیاده ولی برای اینکه ریا نشه حرفی نمیزنم😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

نههههههه، من کمالاتم زیاده ولی برای اینکه ریا نشه حرفی نمیزنم😂😂😂😂😂😂😂😂

می‌دونم بابا 😝😂😂

خب به یه نفر بگی که ریا نمیشه 😂 😂 😂 

می‌دونم بابا 😝😂😂خب به یه نفر بگی که ریا نمیشه 😂 😂 😂

نههه، من ریا کار نیستم ولی اینو بدون کمالاتم قابل وصف نیست😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

نههه، من ریا کار نیستم ولی اینو بدون کمالاتم قابل وصف نیست😂😂

😕😕عیییییییی

در وصف  تو چه گویم که ماورای صفاتی 😍😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

حیف شد دیگه واقعا حیف 🥲

😕😕عییییییییدر وصف تو چه گویم که ماورای صفاتی 😍😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣حیف شد دیگه واقعا حیف 🥲

واااای منو اینهمه خوشبختی محاله، چقدر خوب اینجا هم منو توصیف کردی، اخه مگه میشه، خوشمان امد 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

واااای منو اینهمه خوشبختی محاله، چقدر خوب اینجا هم منو توصیف کردی، اخه مگه میشه، خوشمان امد 😂😂😂😂 ...

خواهش میکنم 🙏 😂 💐 وظیفس 

بالخره توصیف تو سخته آسمون، همین اندک توصیفات مارو پذیرا باش 🤝😂🌱

خواهش میکنم 🙏 😂 💐 وظیفس بالخره توصیف تو سخته آسمون، همین اندک توصیفات مارو پذیرا باش 🤝😂🌱

لطفداری، همین اندک هم هر کی نمیتونه مشخصه اندک کمالاتی داری که تونستی اندکی از کمالات منو ببینی اخه چشم بصیرت میخواد😂😂😂😂😂😂😂

در پرانتز فیلم باز عزیز شوخی بود خودت سراسر کمالاتی😍😍😍😍😍😍