توی اینستا یه پست دیدم که ترکیب حنا و زردچوبه باعث میشه موها رنگ طلایی بگیره بعد کامنتا رو که میخوندم اکثراً گفته بودن که انجام دادن و واقعاً موهاشون طلایی شده حالا میخوام آخر هفته برم حنا بگیرم این ترکیب امتحان کنم امیدوارم موهام خوشرنگ باشه تا حالا کسی امتحان کرده؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
نکن داداش بعدش هیچکاری با موهات نمیتونی بکنی نه رنگ میگیره نه کراتین نه هیچی بعدشم اومدیمو نارنجی شد ...
قبلا با لیمو ترکیب کردم شرابی خوشرنگ شد یه بار هم با قهوه ترکیب کردم خرمایی خوشگل شده بود من هر ماه حنا میزارم اینه ماه گفتم با زردچوبه بذارم شاید قشنگ شد
مو های خودم مشکی هست قبلاً با لیمو گذاشتم حنا رو موهام شرابی شده بود
لیمو بزن رو موهات برو دم افتاب اسیدی که هس رنگی میشه فک کنم
آب لبو با حنا مخلوط شرابی میشه
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
حنا بزنی دیگه ممکنه نتونی رنگ کنی تا زمانی که اون موهایی که حنا زده بودی رو کاملا قیچی کنی البته بستگی به جنس موهات هم داره خودم دوماه قبل عروسیم حنا زده بودم رنگ که سرم گذاشت آرایشگرم ،خوب در اومد اما خواهرم حنا زده حتی دکلره موهاش به راحتی نمیشد رنگ که اصلا روی موهاش نمیگرفت البته پایین موهاش بود حدود سه سال از حنا کردنش گذشته بود دقیقا همون قسمتی که حنا شده بود دکلره و رنگ نمیگرفت
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"