۶ ماهه زایمان کردم یه ذره زیر شکمم مونده. ۲۲ کیلو اضافه کرده بودم حالا فقط ۳ کیلوش مونده. راستی شیر هم نداشتم واسه نی نی
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
ی سوال سزارین بهتره یا طبیعی ؟؟من خیلی از زایمان میترسم😔
به نظر من سزارین.من نه قبل از زایمان نه بعد از زایمان هیچ دردی حس نکردم.شکمم هم خوب جمع شد.ولی روز بعد از زایمان که تو خود بیمارستان بهمون شیر دهی یاد میدادند اونایی که طبیعی بودن نمیتونستند درست بنشینند وهم بخاطر بخیه هم درد
ی سوال سزارین بهتره یا طبیعی ؟؟من خیلی از زایمان میترسم😔
طبیعی که نمیدونم چجوریه ولی از سزارین راضی بودم. میتونم بگم اصلا رو زمین نموندم از فردای عمل کم کم کارامو انجام میدادم
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
اگه لاااااغر و اندانی بوده باشی شکمت کامل تو میره ولی کم ترین اضافه وزنی داشته باشی بدون ورزش های د ...
دقیقا. من فقط شکم آورده بودم اصلا حتی شلوارهام تا آخرای بارداری همون قبلیها بودن.الانم که سه کیلو بیشترم از قبل همش رو شکممه😥