2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ ماهه زایمان کردم یه ذره زیر شکمم مونده. ۲۲ کیلو اضافه کرده بودم حالا فقط ۳ کیلوش مونده. راستی شیر هم نداشتم واسه نی نی

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
ی سوال سزارین بهتره یا طبیعی ؟؟من خیلی از زایمان میترسم😔

من که از سزارین خیلی راضی ام اصلا باورم نمیشه انقدر راحت بود. تجربه طبیعی ندارم ولی هر کی طبیعی  بوده میگه درداش وحشتناکه تا حدی که آرزوی مرگ میکنی

به نظر من سزارین.من نه قبل از زایمان نه بعد از زایمان هیچ دردی حس نکردم.شکمم هم خوب جمع شد.ولی روز بعد از زایمان که تو خود بیمارستان بهمون شیر دهی یاد میدادند اونایی که طبیعی بودن نمیتونستند درست بنشینند وهم بخاطر بخیه هم درد

طبیعی که نمیدونم چجوریه ولی از سزارین راضی بودم. میتونم بگم اصلا رو زمین نموندم از فردای عمل کم کم کارامو انجام میدادم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

اگه لاااااغر و اندانی بوده باشی شکمت کامل تو میره

ولی کم ترین اضافه وزنی داشته باشی بدون ورزش های درست شکمت آف نمیشه متاسفانه

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
اگه لاااااغر و اندانی بوده باشی شکمت کامل تو میره ولی کم ترین اضافه وزنی داشته باشی بدون ورزش های د ...

دقیقا. من فقط شکم آورده بودم اصلا حتی شلوارهام تا آخرای بارداری همون قبلیها بودن.الانم که سه کیلو بیشترم از قبل همش رو شکممه😥

خیلی بستم ولی دیگه خسته شدم. شکمم خیلی چربی آورده 😔

من با همون شکم بند های طبی والبته حلقه زدن.شکم کاملا برگشت.

فقط واسه خواب شکم بندم را باز میکردم.فکرکنم ۵ یا ۶ ماه بستم