2777
2789
چقدر خوب وزن کم کردی. ورزشم کردی؟

بله یه رژیم مخصوص رعایت کردم و یه ربع ورزش مخصوص خودم که قبل خواب انجام میدم و بعد کمربند ویبره میبندم و بدون خوردن خوراکی میخوابم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
اگه لاااااغر و اندانی بوده باشی شکمت کامل تو میره ولی کم ترین اضافه وزنی داشته باشی بدون ورزش های د ...

قبل از بارداری ۶۳ کیلو بودم با قد ۱۷۰ توی بارداری ۱۹ کیلو اضافه کردم. الان ۶۹ کیلوام. ورزش مناسب واسه شکم چیه؟ شنیدم دراز نشست بدتر شکمو سفت میکنه آره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال سزارین بهتره یا طبیعی ؟؟من خیلی از زایمان میترسم😔

دوست من پسرشو طبیعی زایمان کرده دخترشو سزارین 

میگه اگه به خودم باشه صدتا زایمانم داشته باشم طبیعی را انتخاب میکنم

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍
قبل از بارداری ۶۳ کیلو بودم با قد ۱۷۰ توی بارداری ۱۹ کیلو اضافه کردم. الان ۶۹ کیلوام. ورزش مناسب واس ...

درخواست دوستیمو قبول کن عزیزم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
الانم که انقدر سخت سزارین میکنن چیکار کنم😭

کدوم شهر هستی؟ خیلی از دکترا هستن که راضی نیستن بیمارشون اذیت بشه و سزارین میکنن. آخه چه اجباریه طبیعی. نمیبینن چند نفر تا حالا توی زایمان طبیعی آسیب دیدن ؟!

ی سوال سزارین بهتره یا طبیعی ؟؟من خیلی از زایمان میترسم😔

بستگی به خودت داره.

اگه شرایط لگنت خوب باشه قطعا طبیعی بهتره. ولی برای بعضی ها هم سزارین راهکار بهتریه

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

من کلا در طول بارداری 5 کیلو اضافه کردم . الان که 12 روزه زایمان کردم 3 کیلو از وزن اولیم هم کمتر شدم. شکمم هم رفته تو . فکر کنم شیر دادن خیلی مهمه. بعضی ها مثل من رو لاغرمیکنه. بعضی ها هم چاق میشن

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
من کلا در طول بارداری 5 کیلو اضافه کردم . الان که 12 روزه زایمان کردم 3 کیلو از وزن اولیم هم کمتر شد ...

حتما ویار داشتی عزیزم. من که مثل زامبی میخوردم .هنوز باورم نمیشه دارم مثل قبلم میشم

من کلا در طول بارداری 5 کیلو اضافه کردم . الان که 12 روزه زایمان کردم 3 کیلو از وزن اولیم هم کمتر شد ...

فقط ۵ کیلو چقدر کم. خیلی خوبه. برنامه غذاییت چطوری بود توی بارداری؟

حتما ویار داشتی عزیزم. من که مثل زامبی میخوردم .هنوز باورم نمیشه دارم مثل قبلم میشم

اصلا ویار نداشتم. همه چی هم میخوردم. حتی تمام مولتی ویتامین ها و قرص هایی که دکتر تجویز کرده بود. بچم هم 3650 به دنیا اومد

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
بله یه رژیم مخصوص رعایت کردم و یه ربع ورزش مخصوص خودم که قبل خواب انجام میدم و بعد کمربند ویبره میبن ...

عالیه. منم دارم ورزش میکنم. امیدوارم شکمم بره. خیلی چربیای شکم سمجن 😭

فقط ۵ کیلو چقدر کم. خیلی خوبه. برنامه غذاییت چطوری بود توی بارداری؟

من دوتا بارداری دیگه داشتم که توی دوتای قبلی هم 5تا 6 کیلو اضافه کردم. برنامه غذاییم هم کامل بود همه چی میخوردم . مکملهای دارویی هم میخوردم.