2777
2789

سلام به همگی

دوستان من دوهفته بیشتر هست ک درد پریودی دارم دل درد،،کمردرد،،سینه هام شدید درد می‌کنه اما پریود نشدم دو شب پیش ک نزدیکی داشتم مقدار کمی خون اومد تا حدی ک دستمال کاغذی کامل خونی شد گفتم حتما پریود شدم اما باز هم نشدم ،،دوبار بی بی چک گذاشتم ک یکیش امروز بود باردار نبودم آیا کسی دلیلش رو می‌دونه خواهش میکنم بگید

کاش میشد عمر خود را هدیه میدادم به او،،،زندگی  را دوست دارم مــــــ❤ــــادرم را بیشتر❤،،،،،خدایــا میدونم به منم لطف میکنی و ی بچه سالم و صالح بهم میدی،،منم نوار باردای رو فعال میکنم،،بابت اون رو شکرگزارم،سپاسگزارم و دوست دارم❤👈۱۴۰۲/۱۰/۱۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس ، بیماری ، تغییر فصل ، مصرف دارو

هیچکدوم

کاش میشد عمر خود را هدیه میدادم به او،،،زندگی  را دوست دارم مــــــ❤ــــادرم را بیشتر❤،،،،،خدایــا میدونم به منم لطف میکنی و ی بچه سالم و صالح بهم میدی،،منم نوار باردای رو فعال میکنم،،بابت اون رو شکرگزارم،سپاسگزارم و دوست دارم❤👈۱۴۰۲/۱۰/۱۱
منم ۱۷ روزه عقب انداختم دردم دارم ولی نمیشم

منم خیلی درد دارم خیلی اذیت میشم

شما بی بی چک نزدید؟