2777
2789
عنوان

دیگه ذله شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 24 پست
کلا خیلی مشکل داشتیمتاخییر گفتار داشت مشکل توجه و تمرکز و بیشفعالی داشتپنج سالش بود نه ماه دارو مصرف ...

تو همون گفتار درمانی یا دکترش تایید کردن که میتونه مدرسه بره ؟؟ یا دیرتر بره یا مدرسه و معلم مخصوصی داشته باشه روش تدریس با حوصله تر باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا خیلی سختمهبچه کوچیک چهار ماهه هم دارممیگم شاید دکتری دارویی چیزی اثر داشته باشه😥دیروز اونهمه ...

ای بابا 

خیلی ناراحت شدم برات چاره ای نیست باید تحمل کنی و تکرار و تمرین

یکی بود تو کلاس پسرم همچین موردی من تو کلاس آنلاین گوش میکردم معلمش میگفت فقط تکرار و تمرین زیاد داشته باش .

تو همون گفتار درمانی یا دکترش تایید کردن که میتونه مدرسه بره ؟؟ یا دیرتر بره یا مدرسه و معلم مخصوصی ...

دکترش گفت یه سال دیر تر بره 

ماهم یه سال صبر کردیم

به خدا انقد که ما برای درسش وقت میذارم مطمعنم هیچ کدوم از همکلاسیاش وقت نمیذارن و تمرین نمیکنن

معلم خصوصی هم از کلاس اول داشت تا دو سه ماه پیش

دیدم خودم بهتر از معلم باهاش تمرین میکنم 

درکِت میکنم ولی فکر نمیکنم با دارو خوب بشه شاید مشکل تمرکز داره. چاره ای نیست باید بیشتر تلاش،کنی و ...

خودمم دلم نمیخواد بچم دارو بخوره

چنتا کتاب تمرین ریاضی گرفتیم اونارو مینویسیم

تو خونه همه رو مینویسه منم میگم دیگه یاد گرفت

ولی وقتی میره مدرسه و میاد میبینم پکره

بیشتر از درسش برا اعتماد به نفسش ناراحت میشم 

خودمم دلم نمیخواد بچم دارو بخورهچنتا کتاب تمرین ریاضی گرفتیم اونارو مینویسیمتو خونه همه رو مینویسه م ...

شاید تو مدرسه خیلی استرس و اضطراب میگیره 

یا شاید بچه ها زود جواب میدن این نمیتونه نیاز به تمرکز داره استرس میگیره هرچی ام بلده یادش میره

شاید تو مدرسه خیلی استرس و اضطراب میگیره یا شاید بچه ها زود جواب میدن این نمیتونه نیاز به تمرکز داره ...

خوب اگه اینطور باشه چیکار کنم من

منکه مدرسه نیستم که هواشو داشته باشم😢

خوب اگه اینطور باشه چیکار کنم منمنکه مدرسه نیستم که هواشو داشته باشم😢

نمیدونم از پزشکش یا مشاور راهنمایی بگیر ببین مدرسه ای هست همه مثل هم عدم توجه و تمرکز و داشته باشن بره اونطوری خجالتم نمیکشه قطعا بچت متوجه مشکلش هست همین استرس میده ولی بدونه بقیه هم مثل خودش هستن راحت میشه شاید اونطوری حس رقابتم بگیره پیشرفت کنه ی سال دیگه دو سال دیگه نمیدونم بعدش بره مدرسه ای که الان هست عادی درس بخونه بدون اذیت 

با این راه بازم استرس داشت با صلاح دید پزشک دارو بده