2777
2789

طلا انگار قیمت جهانی اش بالا رفته

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ اوکی بشه خیلی میاد پایین شاید ۴/۵

اگه نشه هم میترسم حرف بزنم تعلیق بشم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

اگه درست پیش بره دیگه باز طلا واسه چی میخوای بعد ب نظرم سریع قیمت ها پایین نمیاد

چون الان طلا دم دستم دارم می‌خوام ببینم قراره تر بخوره تو قیمتشون یا بره بالا 🙄

...

طلا قیمتش جهانیه

نمیدونم چقدر پایین بیاد ولی خب نباید اثر مافیاهای تو ایران رو دست کم بگیریم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

مردم عزیز ایران انقدر ساده نباشید نذارین ساده فرضتون کنن مذاکره هیچ گره ای از مشکلات ما باز نمیکنه عامل مشکلات ما داخلیه دلار و طلا رو بردن بالا و برق و قطع میکنن تا فشار بیارن برا مذاکره وقتی نزدیک میشه یه ذره قیمت و میارن پایین و وقتی هیچ حاصلی نداشت مثل فنر قیمت ها میپره بالا و میگن به خاطر اینه نذاشتن مذاکره موفق بشه و نمیدارن ما کار کنیم و اختیار نداریم

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

چون الان طلا دم دستم دارم می‌خوام ببینم قراره تر بخوره تو قیمتشون یا بره بالا 🙄

اهان از اون جهت 

ان شاالله هر چی ک تو دلت ارزو داری بشه عزیزم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔