2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا نمک نشناسن

190 بازدید | 16 پست

دختردایی هام مجردن کوچکتر از منن با شوهرم عید بردیمشون بیرون تفریح پیک نیک اون همه خرج هزینه ارزش بعد اوردیمشون خونه شام درس کردم دادم بردیمشون رسوندیمشون عیدی دادم یکیشون باز یه حالی پرسید اون یکی حتی استوری لایک نمیکنه ریپ چیزی چه برسه حالمو بپرسه تشکر کنه نمک نشناس ادم نباید بچه مچه هارو ادم حساب کنه اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی کار کنه خب؟یا نکن یا می کنی بقیه شو بیخیال شو و انتظار نداشته باش

الان فهمیدم همه ادما نمک نشناس و بی معرفت شدن توقع ندارم از همچین ادمای بیشعور و بی ذاتی ولی یه احوال پرسی میتونن بکنن که

منم استوری کلا لایک نمیکنم حتی شوهرم ،، عزیزم کاری کردی انتظار نداشته باش بیشتر آرامش داری تو زندگیت ...

من کشته مرده ایک استوری کسی نیستم منظورم بی معرفتی و بی ذاتی ادماس سگ بهش وفا کنی ولت نمیکنه ادما از سگ کمترن

چی کار کنه خب؟یا نکن یا می کنی بقیه شو بیخیال شو و انتظار نداشته باش

که آدمای این زمونه فقط شعارن و بی معرفتی تو همه میباره همینه دنیا گلستون شده ادماش زیادی قشنگن توقع چیه سگ بهش محبت کنی ولت نمیکنه وفای ادما مث گربه کوره