2777
2789

نمی‌دونم نظریه ام در چه حد می‌تونه درست باشه، اما هیچوقت مقابل ظلم و بدی که بهت میشه سکوت نکن. 

همیشه میگن جواب ابلهان خاموشیست اما خیلی جاها من اینو دیگه قبول ندارم. وقتی ساکت میشی، خودت اذیت میکشی، خودت ناراحت میشی، دل خودت پر میشه، از زندگی عقب میفتی و مدام خودخواری می‌کنی و حتی ممکنه این وسط خودتو مقصر هم بدونی..

عزیزا، کسایی که بهت بدی کردن به زندگی روزمشون ادامه میدن، نه قراره خدا اونارو زمین بزنه، نه قراره دنیا به کامشون تلخ بشه.. نه که بگم کارما وجود نداره اتفاقا وجود داره! اما ممکنه خیلی سال بعد اتفاق بیفته زمانی که حتی اون موضوع برات اهمیتی نداره، شاید بدی که یه آدم بهت کرده تو سن کمت مثلا ۱۷ سالگیت بوده باشه و تورو کلی افسرده کرده باشه و از زندگی عقب انداخته باشه اما اون آدم سزای اون کار رو تو ۴۰ سالگیش ببینه! 

هر چی هست سکوت نکنید، همونجا جوابشونو بدین، حرف دلتونو بزنید..شده جیغ و داد کنید تا حق خودتونو بگیرید. نذارید مظلوم ساکت واقع بشه و ظالم خوشحال.

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه هم جیغ جیغ کردن جواب نیست. آدم باید شرایط رو بسنجه

نگفتم همیشه..گفتم حتی اگه شد..یعنی اگه چاره ندیدی ..اگه سر و صدات شنیده نشد.. اگه بهت توجه نشد.. اگه تن صدا آروم بود و هیچکس آدم حسابت نکرد.

البته جیغ جیغ کردن اینجا مفهوم اینو میده که باید جسور بود..

...

نمیشه عزیزم شرایط فرق میکنه ،باید محترمانه جواب بدی تا از ذهنت بره بیرون نه با جیغ و داد

نگفتم همیشه..گفتم حتی اگه شد..یعنی اگه چاره ندیدی ..اگه سر و صدات شنیده نشد.. اگه بهت توجه نشد.. اگه تن صدا آروم بود و هیچکس آدم حسابت نکرد.

البته جیغ جیغ کردن اینجا مفهوم اینو میده که باید جسور بود.. یعنی اینجوری نباش که سر به پایین جواب بدی و آدم حسابت نکنند

...

قبول دارمحرفایی بهم زدن ورفتارایی باهام کردن که من به احترام دوستی سکوت کردم والان مدام خودخوری میکن ...

منم همین تجربه رو دارم. فکر میکردم با سکوت حل میشه دیدم نه... اونا خوشحال و خندانن..مسخره هم میکنند. این منم که دارم خون خودمو میخورم که نکنه چیزی بگم اینجوری بشه اونجوری بشه...

آخر سر هم هیچ کارما اتفاق نیفتاد،تو سنی که نباید افسرده شدم برای یه مدت و اونا بیخیال از همه چیز به زندگیشون ادامه دادن.از اون به بعد هیچوقت سکوت نکردم مقابل ظلم ها 

...

روزگار با ظالمه-طرفو له کرده -۱۰سال دگ اهمیتی نداره تاوان ببینه😏

گل گفتی🙄 یه پسر میاد یه دختر رو تو سن ۱۷ سالگی افسرده میشه و باعث میشه از زندگی عقب بیفته.. خود پسره میاد تو ۴۰ سالگی از سمت زنش خیانت میبینه

که چی..

این و اون قابل مقایسه ان؟

حتی کارما هم درست عمل نمیکنه.. باید اگه شرایط بود خودت حقتو بگیری

...

منم همین تجربه رو دارم. فکر میکردم با سکوت حل میشه دیدم نه... اونا خوشحال و خندانن..مسخره هم میکنند. ...

منم فکر میکردم اگه جوابشون رو بدم باهام قهر میکنن یا فکر میکنن بی جنبه هستم ولی اشتباه میکردم 

بهترین لحظات زندگیم با خودخوری گذشت

منم فکر میکردم اگه جوابشون رو بدم باهام قهر میکنن یا فکر میکنن بی جنبه هستم ولی اشتباه میکردم بهترین ...

انشالله این تجربه کمکت کنه از سختی های دیگه زندگیت بربیای...حسرت گذشته رو نخور چون یه چیزی یاد گرفتی 😍

...

گل گفتی🙄 یه پسر میاد یه دختر رو تو سن ۱۷ سالگی افسرده میشه و باعث میشه از زندگی عقب بیفته.. خود پسر ...

قبول دارم. کارما روشنفکرا درست کردن-یکیو میشناسم دختر طفلیو گذاشت سرکار -نگرفتش-الانم ازدواج کرده بچه دارم شده-دختره م ۳ساله روانی شده-همه خواستگاراشم پروند-فشار روحی روانی خودش هست-فشار خانوادممم هست-دنیا با ظالمه-کارمایی وجود نداره

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
قبول دارم. کارما روشنفکرا درست کردن-یکیو میشناسم دختر طفلیو گذاشت سرکار -نگرفتش-الانم ازدواج کرده بچ ...

کارما رو اونایی ساختن که عرضه پس گرفتن حقشونو نداشتن و میترسیدن 

البته نمیگم که همیشه اینجوریه..

اتفاقاً یه وقتا شرایط طوری هست که اگه بخوای هم نمیتونی حقتو از ظالم بگیری... که اون موقع همین کارما میزنه تو کمر طرف..

ولی وقتی توانش هست و شرایطش هست آدم باید دلو بزنه به دریا و حقشو بگیره.. حتی خیلیا میگن انتقام باعث آروم شدن دل نمیشه اما دروغ میگن.. اگه بدی طرف رو با همون بدی جواب بدی اونوقت میبینی چقدر دلت خنک شده.. و اونوقت میفهمن که واقعا چه بدی در حقت کردن

انشالله اون دختری که گفتید هم زودی سر و سامان بگیره و به روال عادی زندگی برگرده😍

...