2777
2789
عنوان

پسر عمم جلوی شوهرم قربون صدقم میره

| مشاهده متن کامل بحث + 7221 بازدید | 202 پست
قبلا خواستگارم بود جواب رد دادیم بعد از اون دیگه هیچ حرکتی ازش ندیدم ولی دیشب واقعا عجیب بود من واقع ...

دیگه سعی جایی ک اون هست نرو شوهرت حق داره یا ب بابات بگو بهش تذکر بده 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش اگه دختر عموی شوهرت هم کل زمان مهمونی جلوی شما قربون صدقه شوهرت میرفت و شوهرت هم هیچی بهش نمیگفت ، سرسنگین که هیچی ، همون دیشب کشته بودیش .

بالاخره یه اخمی ، یه نگاه چپی ، باید یه کاری میکردی دهنش رو میبست . بچه کوچیک نیستی که منتظر باشی بقیه واکنش نشون بدن ، خودت باید از پس کنترل رفتار اشتباه اطرافیانت بربیای

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب شما که میدونستی همچین ادمیه چرا باهاش ارتباط داری؟ اگه نمیدونستی هم از الان قطع کن برو با همسرتم ...

والا قبلا این مدلی نبود این سری نمیدونم چه مرگش بود اصلا هر لحظه نگران حرف زدنش بودم

مشخصه پسره روانیه چون قبلاً خواستگارشم بوده منتظر بوده شوهرش یکاری کنه چرت و پرت بگه فقط خود اسی بای ...

منم جای شوهره میبودم

مثلا طرفم دربرابر کسی که قبلا خواستگارش بوده الان داره قربون صدقه اش میره سکوت میکنه ، نمیتونستم سلیطه بازیمو کنترل کنم جفتشونو جر میدادم

والا قبلا این مدلی نبود این سری نمیدونم چه مرگش بود اصلا هر لحظه نگران حرف زدنش بودم

خب میخواد کرم بریزه از این به بعد مشخصه دیگه، قطع ارتباط کن بره واسه خودت دردسر نساز توی زندگیت فقط همسرت بدردت میخوره نه فامیل

به همت بگو عینه یه خانم سنگین باهات صحبت کنهاگه خاطرخواه بود قطعا میومد خواستگاریت، بعضیا روانین فقط ...

اومدن اخه ولی اصلا کیس خوبی نبود و من عاشق شوهرم بودم بعد شوهرم از اون دوران قبل ازدواج خبر داشت که پسر عمم خواستگارم بوده ولی چون هیچ حرکتی بعد جواب رد ازش ندیدیم گفتیم حتما از سرش پریده اصلا فکر نمیکنم بیاد و با پرویی این حرفارو بزنه

میخواسته دعوا و دلخوری راه بندازه ک موفق شده

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم