2777
2789

تو اینستا پر شده که همش خودتو بزن به نتونستن 

هی احساس نیاز کن به مرد تا عاشقت بشه و اینکه زنای همه فن حریف چون باعث نمیشن که مرد کاری کنه از چشم میفتن... ابن حرف درسته؟ تو اطرافیان دیدین؟ 

خدایا شکرت که هستی =)

نه ربطی نداره ،طرفت باید آدم باشه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

در مورد من و همسرم که صادق نیست

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا نه انقد که اسکل بنظربیاد . ولی دیدم هزارمورد که زن بی هنرو دستوپاچلفتی خوشبخت تره وعزیزتر

راستش من خوشحال شدم اینو فهمیدم 

چون خودم بی دست و پام 

مثلاً بیرون که باشیم همش داره وسیله از دستم میفته نامزدم همش ازم میگیره یا مدام به مامانم سفارشمو میکنه همه حواسشون بهم هست

خدایا شکرت که هستی =)

یه جورایی باید بلد باشی که گیج بازی درنیاری. 

مثلا خانم مدام کارهای اداری،  کار سنگین،  کار فنی انجام میده.  اصلا فرصت نمیده مردش کاری کنه.  خب اون مرد هم میبینه یکی هست انجام بده چرا به خودش زحمت بده!؟ 

استقلال داشتن و مدام اویزون نبودن خوبه. 

مثلا خودت کارهای شخصیت رو انجام بدی.  جایی تنها رفتنیه بری.  وابسته نباشی. 

ولی اینکه کل کار خونه و بیرون خونه رو به دوش بگیری و بشی مرد خونه،  بله،  حمایت همسرت کم میشه و اون مرد حس اقتدار نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

آره والا من مادر شوهرم یه دست وپا چلفتی به تمام معنا همچنین دوتا از خواهر شوهرام اونا افتضاح ،،شوهراشون همچین حواسشون هست 

ولی منی که شبیه مردا شدم تمام مسئولیت زندگی بعهده دارم یه شوهر قلدر و دست وپا چلفتی البته به ننه جانش رفته

2790
2778
2791
2779
2792