2777
2789

سلام مادرشوهرم خیلی خیلی زن مظلوم و خوبی بود مومن اروم بی آزار 2 روز فبل فوت شد من فقط بعد شنیدنش بدنم بی حس شد و موقع خاکسپاری با اینکه صورتشو برای اخرین بار دیدم بازم فقط یخ کردم هرکاری کردم هیچی اشک نیومد بخدا دوسش داشتم و دست خودم نیست اصلا گذیم نگرفت مامانم میگه دل سنگی 😔ولی من همش میگم جاش خیلی خوبه و اشکم اصلا نمیاد الانم کلا فک میکنم زندست و هیچ حسی تو این دو سه روز ندارم

دچار شوک شدی عزیز دل. طبیعیه. خدا رحمتش کنه 🥹🥹🥹🥹😞😞😞

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا واسه من اینقدرررررر آدم بدی هست که...

ما ترک‌ها بخوایم یه آدم خیلی بد رو توصیف کنیم، در یک کلمه میگیم طرف نانجیب هست....

مادرشوهر منم یک عدد از نانجیب های روزگاره 

فقط من نمیگما

عروسا، دامادها نوه‌ها ،حتی بچه‌ها ازش شاکی هستن 

روزی که بمیره تو دلم یه جشن حسابی میگیرم...

با خودم عهد کردم حتی یه فاتحه هم براش نخونم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

من  جایی برم  عزاداری یکی گریه کنه ناخدا گاه منم گریم میگیره دست خودم نیست  حال تو کاملا طبیعی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷