2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بیشعوره بچه دار نشین

376 بازدید | 23 پست

البته که بچه من ناخواسته بود خودمم نفهمیدم چیشد اما خب بماند

دکتر بخاطر لکه بینیم بهم استراحت مطلق داد چندروزی مامان و خواهرم میومدن کمکم ولی خب بنده های خدا نمتونستن زندگیشونو ول کنن حالا رفتن منم گفتم اشکال نداره حالا یه غذای ساده تر میخورم بقیه کارارو هم شوهرم انجام میده اما این ادم بیشعور نفهم فقط جلو خواهرم پامیشد کمک میکرد از دیروز که رفتن خداشاهده دست به هیچی نمیزنه منم به شدت کمرم درد میکنه بیحالم نمتونم از جام بلند بشم ولی بخدا یه استکان نمیشوره منم گفتم بدرک بلند میشم کارامو میکنم بزار بچش دوروز دیگه یکاری شد منم زبونم براش دراز باشه

چرا لج میکنی که خدایی نکرده یه عمر بشینی و بسوزی

اولا حرص نخور دوما وقتی دید ظرف تمیز نیست یکم غر میزنه و بعد میشوره

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ازش کمک بخواه بگو تعارف هم نکن فردا دور از جونتون اتفاقی بیوفته اول حرفها رو خودت میشنوی 

بچه اش؟! بچه تون هست

زندگی مگه لج و لج بازیه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا بر عکس.اولویت برات بچه باشه بذار ظرف از در خونه بزنه بیرون غذایی نباشه خودش انجام میده .تو پاشدی استکان میشوری ؟؟جارو میزنی ؟؟ اولویت بچست خانم .این بچه اون تنها نیست که میگی بچش .اینقدر خودتو حقیر نکن .بچه هر دو‌شماست .

ضعف مردا تو گرسنگیه .گشنه که بمونه کارم میکنه 

چرا لج میکنی که خدایی نکرده یه عمر بشینی و بسوزیاولا حرص نخور دوما وقتی دید ظرف تمیز نیست یکم غر میز ...

من لج نمیکنم ولی خب دیشب کمرم درد میکرد تو پذیرایی نتونستم رو زمین دراز بکشم اومدم تو اتاق رو تخت دراز کشیدم تا تونست غر زد ها تو نمیای پیش من بشینی از قصد میری تو اتاق فلان بهمان

ازش کمک بخواه بگو تعارف هم نکن فردا دور از جونتون اتفاقی بیوفته اول حرفها رو خودت میشنوی بچه اش؟! بچ ...

بخدا جلو خواهرم سفره پهن کنه جمع کنه دیشب دست به سفره نزد نکبت

اینا دیگه کینشوهر منم بیشعوره ن تو بارداری کمکم کرد ن بعد زایمان..سز بودم شیاف نمیتونستم بزنم اون در ...

به قرآن که خسته شدم ازین زندگی اگه بچه نبود جدا میشدم با وجود بارداری نمیشه جدا شد

بخدا جلو خواهرم سفره پهن کنه جمع کنه دیشب دست به سفره نزد نکبت

راحت بگو بهش و دائم بخواب بلاخره مجبور میشه مراقب خودت باش یک فرشته داری ❤️😍🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من لج نمیکنم ولی خب دیشب کمرم درد میکرد تو پذیرایی نتونستم رو زمین دراز بکشم اومدم تو اتاق رو تخت در ...

دفعه بعدی که رفتی دکتر ببرش تو اتاق که دکتر خودش بهش بگه تا باور کنه باید مراعات کنی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

اتفاقا بر عکس.اولویت برات بچه باشه بذار ظرف از در خونه بزنه بیرون غذایی نباشه خودش انجام میده .تو پا ...

نه اینا خانوادگی میگن بچه از مائه انگار زن میگیرن برا حمالی و بچه اوردن