2777
2789
عنوان

بی خابی

127 بازدید | 24 پست

یکی دو هفتس بخاطر استرس و فکروخیال دوباره به بی خابی دچار شدم 

ک قبلا دچارش شده بودم

شرایط خوردن قرص ضذ استرس ندارم 

تورخدا کمک گنید بگید جیکار کنم دارم میمیرم از بی خابی 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو داروخونه قرص ملاتونین بخر

من دوز پایینشو گرفتم 

دو ساعت قبل اینکه میخوای بخوابی بخور

ینی میخوای ۱۲ خواب باشی اینو ساعت ۱۰ بخور

هیچ عوارضیم نداره

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

برو داروخونه قرص ملاتونین بخرمن دوز پایینشو گرفتم دو ساعت قبل اینکه میخوای بخوابی بخورینی میخوای ۱۲ ...

ببین من دوسال قبل دچار بی خابی شدم ملاتثنیم خوردم اثر نکرد به دکتر مراجعه کردم دکتر بهک صرص استرس داد هشت ماه خوردم خابم اکی شد ترک کردم بنا به دستور پزشک یکیال بود خابم اکی بود تا اینکه از عید دوباره مث قبل شدم با ملاتثنین درست نمیشم از یور قرص ضد استرس نباید بخورم چون میخام بچه بیارم 

خب چرا انقدر استرس داری؟

ببین الان تا شب سعی کن نخوابی و خودتو خسته کنی،برو پیاده روی،خونتو تمیز کن و…

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...