بچها خواستگارم خواهرزاده دوست خانوادگیمونه و منو دیده خوشش اومده و گفته بود که آشنا بشیم برای ازدواج و اینا ینی فعلا در ارتباط باشیم که من فعلا اجازه ارتباطو ندادم و زمان خواستم اما دورا دور پیجشو میبینم که البته اون خبر نداره و امشب متوجه شدم پیج دختریو تگ کرده که تولدش بوده و اینا تو پیج دختره هم قلب و حلقش سوالم اینه کسی که تو رابطس حالاجدی یا همینطوری چرا باید از یکی دیگه خوشش بیاد و مشتاق کس دیگه ای باشه
شاید به اون دختره وعده الکی ازدواج داده تا ازش لذت ببره و بعد ولش کنه بره تو رو بگیره
اون دختره تو آب نمکه
البته اگه خواستگاری تو اومده اگه نیومده که شاید تو رو میخواد تو اب نمک بذاره
از همین چیزای دوست پسر بدم میاد که دوست پسر ندارم
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
والا خیلی جدی پیگیری میکنن و اینا ولی من کاری به اینکه منو میخواد یا ن ندارم از چشمم افتاده نمیدونمم ...
به خونوادت بگو چی دیدی ازش با دختره دیگه هست جواب رد بدن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏