2777
2789

هیچ پولی ندارم هیچی ترک تحصیل کردم مامانمم خانه دار بیکار کارگاه خیاطی چطوره بنظرتون یاد ندارم راسته دوزی رو قراره مثلا یادم بدن روزی چهارصد پونصد بنظرتون خوبه ؟ بابامم خونه نشین تصادف کرده حکمته بعضیا رو میبینی اینقدر بغض خفم میکنه هم سن و سالام و ببین من و ببین مامانم یه کفش درست حسابی نداره بپوشه خدایا کاش بمیرم این روزا رو نبینم بمیرم واسه مامانم طعم خوشبختی ندید

یوخ یوخ یوخ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره قیمت که گفتی بنظرم خوبه مثلا روزی 500 ماهی میشه 15 میلیون، بابات چند وقته تصادف کردن؟ شغلشون چی ...

بابام چند ساله تصادف کرده کسی که بهش زده دیه شو داده با همون میگذرونیم بخدا که خیلی سخته دلم میگیره مامانم و میبینم اینجوری بخدا ((: 

یوخ یوخ یوخ 

مامانم تو خونه فقط میتونه بیرون نمیشه بابام نمیذاره

خب با پدرت صحبت کنید کوتاه بیاد، اینجوری سخت میگذره بدون درآمد 

خودت چند سالته؟ 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
خودم 16

عزیزم باید خیلی قوی باشی سنت کمه ولی احساس میکنم دختر خیلی عاقلی هستی، فعلا خیاطی رو شروع کن خیلیا با شغل خیاطی پیشرفت زیادی کردن اگه اراده کنی میتونی بعدها خیلی درآمد داشته باشی، اگه تونستی در کنارش درست رو ادامه بده اگر هم نتونستی اشکال نداره اینقدر تحصیل کرده بیکار داریم که نهایت به این نتیجه رسیدن یه حرفه یاد بگیرن، شما هم تصمیم خوبی گرفتی ان شاالله کارت هم میگیره حسابی معروف میشی

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...