2821
2789
عنوان

باز شب شد

310 بازدید | 29 پست

چند ساله رابطه من و همسرم خوب نیست.یعنی با دو بچه طلاق عاطفی گرفتیم.به رو خودمون هم نمیاریم.البته اون خونسردتر هست و من هر چند وقت یه بار به هم میریزم.روز با وجود بچه ها باید خودمو سرحال و سرپا نشون بدم ولی اینطور زندگی با دو بچه اصلا دیگه قابل تحمل نیست.شب ها که همسر و بچه ها میخوابن دیگه نقاب ندارم.خودم هستم و خودم ....

فقط خدا کمکم کنه.قبلا برای زندگیم خیلی تلاش می کردم ولی وقتی دیدم فقط یکطرفه از طرف خودم هست دیگه رها کردم....تا کی چی بشه...همسرم هم هیچ هیچ به رو خودش نمیاره...یه کم گریه،غصه،آرزو....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر سخت🥺 دقیقا منم از عاقبت زندگیمون میترسم ، موندم بین موندن و رفتن 

بچه میخوام ولی چون مطمئن نیستم از زندگیم ، نیاوردم فعلا ولی تا کی میخوام بذارم عمرم بگذره تو بلاتکلیفی... 

خدایا کمکمون کن

حَسبی الله💫🍃

پای کسی در میونه؟!

چی شد ب اینجا رسیدید؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اخ از زندگي. 

هممون تو زندگيمون يه چيزي كم داريم. 

هي هم ميگم صبر كن. صبر صبر صبر

ولي امون ادم بريده ميشه

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

من یک ماه این‌طور شدیم داشتم میمردم کلی وزن کم کردم و غذا نمی‌خوردم مثل مرده متحرک فقط ب بچه ها می‌رسیدم 

چطور این مدت تحمل کردی اخه؟!

امان از شب 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بنظرم پیش قدم بشید.....غرور و این چیزا معنی نداره بین زن و شوهر. 

ببینید زندگی کنار هم می‌تونه خسته کننده باشه..... مجاورت همینه.  

مثل دو تا دوست یا دو تا همخونه که از هم خسته میشن

تو رو خدا ازتون خواهش میکنم بخاطر غرورتون ،زندگی رو تلخ نکنید.

چیشد که اینجوری شد

با بی توجهی هر دو به همدیگه،با محبت نکردن بهم،وقتی که تصمیم به تلافی گرفت...همش دست پیش می گیره که پس نیفته...تا میخوام دو کلوم حرف بزنم عیب و ایراد ازم میگیره...بهش میگم من اگه با تو نتونم حرف بزنم پس با کی؟هیچ هیچ هیچ....

بنظرم پیش قدم بشید.....غرور و این چیزا معنی نداره بین زن و شوهر. ببینید زندگی کنار هم می‌تونه خسته ک ...

پیش قدم میشم خودمو سرحال نشون میدم،فکرای مثبت می کنم ،شکر خدا می کنم....ولی یه طرفه س ....دوباره سرد میشم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792