2821
2789
عنوان

باز شب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلأ روی این مسایل کلید نکنید..... شروع کنید به بازسازی رابطه.....مگه آدم ها چقدر عمر میکنن.....حیفه ...

هر تلاشی انگیزه می خواد من نمی خوام دیگه رابطه مون درست شه.خسته شدم ازش بریدم

بودن بچه‌ ها دست و پامو بسته...میگم دیگه صبر کن تا بزرگ شن😭

اخي عزيزم. ميفهممت

منم مامان بابام طلاق عاطفي گرفتن. خيلي ساله. 

و من اذيت شدم. هميشه به مامانم ميگم كاش جدا ميشدي

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

پیش قدم میشم خودمو سرحال نشون میدم،فکرای مثبت می کنم ،شکر خدا می کنم....ولی یه طرفه س ....دوباره سرد ...

می‌دونم سخته ها ولی از کنار بی توجهی هاش رد شو ....اصلا نبینشون......بازی های خونوادگی و چند نفره انجام بدید با حضور بچه ها تون

الان که خودم دارم این حرف هارو میزنم .....با شوهرم سر سنگین هستم چون پریروز باهام قهر کرد.....دو شب نیومد پیشم بخوابه....رفت تو حال خوابید......اما امشب اومد سر جاش خوابید 

با وجودیکه اون با من قهر کرد.....من اصلأ به روی خودم نزاشتم.....باهاش صحبت میکردم......الان هم تا فردا شب باهاش آشتی میکنم .....دیگه طاقت ندارم.

تا آینده و بزرگ شدن بچه ها....اگه زنده بودم هنوز ...

وااااای نه...... اصلأ....... اشتباه میکنید......... من همیشه وقتی با شوهرم دعوام میشه...... خود مو میزارم جای اون و راحت تر با موضوع کنار میام.....یعنی بهتر درکش میکنم.

اسی رفتی خوابیدی؟.....پس من برای کی رفتم رو منبر!!!!!

باور کن فایده نداره....مشکل من و همسر شاید از ده سال پیش شروع شده....خیییلی راه ها رفتیم،مشاور رفتیم،یه بار اون کوتاه اومد یه بار من...ولی ببین بعد ده سال هیچ...شبا تا صبح بیدارم گریه می کنم