zari0gh مدیر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 224 عنوان کادو تولد | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 51 پست باز من تاپیک کادو تولد زدم 😂بچه ها من قرار شد برای نامزدم گردنبند نقره بگیرمنقریبن ۷ونیم ۸ ملیونهمیخاستم ببینم بنظرتون انقد پول میدم ب چشم میاد؟خوشحال میشه؟چیز بهتری با این قیمت سراغ دارین؟ 1404/01/23 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 میگم ک ولنتاین ست چرم گرفتم براشبرا من ساعت رولکس گرفت تولدم با حالا جشن و اینا دستبند نقره ام نظرم ... سلیقه اون در حال حاضر مهم نیست مهم اینه هرچی ط بگیری خوشش بیادپس همین دستبند نقره گزینه خوبیه فقط بیشتر بگرد چیزای جالب پیدا میکنیولی دستبند تک ی جوریه ی انگشتر اسپرتم کنارش بگیر
zari0gh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 224 سلیقه اون در حال حاضر مهم نیست مهم اینه هرچی ط بگیری خوشش بیادپس همین دستبند نقره گزینه خوبیه فقط بی ... همون دیگه یدونه دستبند خیلی یجوریه انگشترم براش خریدم قبل عید
ufatiii_khanom عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 632 شما کجایین؟میدونی کرج کجا ادکلن کیفیت بالا میفروشن؟میگم بنظرت اگ ادکلن نشد چی بگیرم؟ 🥲 نه بابا اهل یه استان دیگه امیه انگشتر که اسمش روش باشه نقره دوس دختر داداشم برای داداشم خریده بود خیلی قشنگ بود
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 همون دیگه یدونه دستبند خیلی یجوریه انگشترم براش خریدم قبل عید خب پ دستبند و زنجیر بگیر
ufatiii_khanom عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 632 نه بابا اهل یه استان دیگه امیه انگشتر که اسمش روش باشه نقره دوس دختر داداشم برای داداشم خریده بود خی ... انگشترم خریدی همون دستبند خوبه
zari0gh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 224 خب پ دستبند و زنجیر بگیر اونم ک خیلیییی میشه مبلغشیدونه زنجیر گفتم بگیرم ۷ وخورده ایهمیخاستم بگیرم ولی ی لحظه ب ذهنم افتاد نکنه با این قیمت چیز بهتری بتونم بگیرم
zari0gh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 224 انگشترم خریدی همون دستبند خوبه دستبند خالی یجوری نیس؟🥲
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 اونم ک خیلیییی میشه مبلغشیدونه زنجیر گفتم بگیرم ۷ وخورده ایهمیخاستم بگیرم ولی ی لحظه ب ذهنم افتاد نک ... نه ارزون تر پیدا میکنی دست بزار رو سبک ترزیاد هزینه نکن جلو چشم نمیاداز این باکس مردونه ها چرا نمیگیری
zari0gh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 224 نه ارزون تر پیدا میکنی دست بزار رو سبک ترزیاد هزینه نکن جلو چشم نمیاداز این باکس مردونه ها چرا نمیگی ... از اینایی ک پک بهداشتین مام و اسپری و اینا دارن؟کم نیست؟
ufatiii_khanom عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 632 دستبند خالی یجوری نیس؟🥲 ن چرا خالی باشهتهش میتونی در کنارش یه باکس کوچولو بخری که توش کمر بند هم داشته داشته باشه
zari0gh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 224 ن چرا خالی باشهتهش میتونی در کنارش یه باکس کوچولو بخری که توش کمر بند هم داشته داشته باشه اخه دیدم دستبندم ۴ونیم ۵ تومنه گفتم یهو گردنبند بگیرم بهتره همشم گردنشه اینطوری همیشه یادگاری میمونه میدونی دوس دارم یچیزی باشه هم استفاده کنه هم بمونه یادگاری چیز مصرفیی نباشه ک تموم شه بره حتی بعدن یادشم نبوفته
khchanii عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 783 از اینایی ک پک بهداشتین مام و اسپری و اینا دارن؟کم نیست؟ نه پک تخته نرد و.. زیاد هست از این پک هایی ک جلب توجه میکنن بگردی ط اینستا میبینی
zari0gh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 224 ن چرا خالی باشهتهش میتونی در کنارش یه باکس کوچولو بخری که توش کمر بند هم داشته داشته باشه گفتم مثلا کادوشو خوب بگیرم ولی جشنشو چون نامزدیم ی کیک و جشن دونفره ساده بگیرم
ufatiii_khanom عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 632 اخه دیدم دستبندم ۴ونیم ۵ تومنه گفتم یهو گردنبند بگیرم بهتره همشم گردنشه اینطوری همیشه یادگاری میمونه ... من همون اول گفتم زنجیر یا پلاک به اسم خودش
zari0gh مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 224 نه پک تخته نرد و.. زیاد هست از این پک هایی ک جلب توجه میکنن بگردی ط اینستا میبینی مرسی عزیزم از کمکت ♥️