2777
2789
عنوان

کادو تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 51 پست

برا سر عقد ساعت عقربه ای بگیر براش الان ساعت هوشمند بگیر یا گوشی اگر گوشیش قدیمی کت و شلوار اسپرت اگر میپوشه 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه انگشتر نقره اسپرت بگیر حدود ۲ الی ۳ تمن ممکنه کمتر هم بشینه براتیا ی پیرهن بگیر در حد ۱وخورده میش ...

انگشتر نقره خریدم براش قبل عید 🥲

لباسم ک روز مرد خریدم براش 💔

اینبار دو دست بگیر با گل و کیک چون پسرا معمولا اینقد بهشون توجه نمیشه هرچی بگیری جلو چشم میاد

اتفاقن روز مرد دوتا گرفتم براش 💔

اصن دیوونه شدم انقد فکر کردم چیزی جز نقره ب ذهنم نرسید

اتفاقن روز مرد دوتا گرفتم براش 💔اصن دیوونه شدم انقد فکر کردم چیزی جز نقره ب ذهنم نرسید

خب ب کیف و کمربند فک کردی نظرت چیه؟

اون برا تولد ط چی گرفت؟؟

خب ی دستنبد نقره بگیر

یا این دستبند چرم ها ک ی تیکه طلا روشه هم خیلی شیکن

خب ب کیف و کمربند فک کردی نظرت چیه؟اون برا تولد ط چی گرفت؟؟خب ی دستنبد نقره بگیریا این دستبند چرم ها ...

میگم ک ولنتاین ست چرم گرفتم براش

برا من ساعت رولکس گرفت تولدم با حالا جشن و اینا 

دستبند نقره ام نظرم بود ولی گفتم شاید ب چشم نیاد اونقد

همشونم کارتیه ان خیلی جالب نیومد برام 

اون چرما ک ی تیکه طلا داره میخاستم ولنتاین بگیرم براش از زیر زبونش نامحسوس کشیدم فهمیدم خوشش نمیاد 🥲