2777
2789

چرا من تازه انجام دادم خیلی راضیم ترمیم موند ۸ سال بعد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوس دارم‌ولی گردنه چندین ساله کردم الان وقت ترمیمشه

ارزششو داره بنظرم من دندونام افتضاح بود کلا رنگشون زرد بود یکمم کجو‌کوله  عالی شده هرکی میبینه میگه چهره ات عوض شده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ارزششو داره بنظرم من دندونام افتضاح بود کلا رنگشون زرد بود یکمم کجو‌کوله عالی شده هرکی میبینه میگه ...

منم اولش اینو میگفتم الان ک وقت ترمیمش رسیده موندم اصلا😢

عزیزم مبارکه چقد سد هرینش کدومارو‌انجام دادی و‌کجا

من ۸ واحد فک بالا ۴۰ تومن تهران انجام دادم سعادت اباد خیابان اناری دنتال الماس 

منم اولش اینو میگفتم الان ک وقت ترمیمش رسیده موندم اصلا😢

چند واحده جنسشون چیه؟

من ۸ واحد فک بالا ۴۰ تومن تهران انجام دادم سعادت اباد خیابان اناری دنتال الماس

مرسی ، ادم‌ پایینو انجام نده که بد نمیشه نه ؟ 

و اینکه شنیدم قبل انجام دادن کلا دمدونای خرابتو همرو باید بری درست کنی بخاطر همون میترسم زیاد بشه

مرسی ، ادم‌ پایینو انجام نده که بد نمیشه نه ؟ و اینکه شنیدم قبل انجام دادن کلا دمدونای خرابتو همرو ب ...

نه من یکی دوتا عقب ترمیمی داشتم اصلا کاری با دندونای عقب ندارن 

بستگی ب فک داره من فک بالام کامل پوشش میده لبخندمو اصلا فک پایینم مشخص نمیشه بعلاوه فک پایینم دندونام بهترن هم سفیدتره همم ردیفه بالاییام قبلا شکسته بودن یبار روکش اینا کرده بودم داغون بود