2777
2789
عنوان

بیشعوری محض از بچه کسی عکس گرفتن

1455 بازدید | 76 پست

اونم بی اجازه 

نمیدونم چجور به خودشون اجازه میدن

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور عکسی؟

کلا عکس انذاختن

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بچت مگه چند سالشه؟بچه های من کوچیکن همه هم ازشون عکس میگیرن حتی اینستا هم میزارن چی میشه مگه

حریم خصوصی بچه بهش تجاوز میشه 

ساده ترین چیز

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

کلا به بچه کسی نگاه نکنید دست که اصلا نزنید عکس هم اصلا نگیرید باید اول اجازه بگیرید از مادر محترمشون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچت مگه چند سالشه؟بچه های من کوچیکن همه هم ازشون عکس میگیرن حتی اینستا هم میزارن چی میشه مگه

من مجردم عزیزم اما متنفرم از این کار

شاید باورت نشه ولی اخلاق حکم می‌کنه اجازه بگیرن و یک حور تجاوز ب حریم اون بچه هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.