2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 40 پست
وسط مهمونی چه تستی میزنی؟اگه درس داری مهمونی نرو اگه مهمونی میری دیگه کتاب رو بزار کنار

اتاق دارن هر هفته میرن اجباریه

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

اخه خواستم ناراحت نشه نمی رفتمم بابابزرگ کلی حرف می گفت ولی حداقل به کسی خسارت وارد نمی کردم

بهتوچه بزار حرف بزنن به درککککککک بشین درستو بخون همینا چه بری چه نری حرف میزنن چه نتیجه بگیری نگیری حرف میزنن اصلا ولشون تو فقط تمرکزتو بزار رو درس تمام

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرخس بدهنی یاد گرفتن از نسل های قبلشون با خودشون شاید خوب رفتار نشده ناراحت نشو روزی بچه داری شدی شم ...

من هیچوقت اینطور نبودم یه بردار دارم همیشه قربون صدقش میرم هرشب داستان تعریف می کنم 

بهتوچه بزار حرف بزنن به درککککککک بشین درستو بخون همینا چه بری چه نری حرف میزنن چه نتیجه بگیری نگیری ...

می خواستم از کجا می دونستم اینطور میشه حس ششم انقدر فعال نیس دیگه

عیب نداره حداقل وقتی رفتی خونه با بابات حرف بزن بگو من یه وسیله شکوندم ولی شما غرورمو

حالا منتظرم اونم بیاد حرفاش بزنه خوبیتش اینه تو جمع چیزی نمیگه ولی الان خدا کمکم کنه

حالا منتظرم اونم بیاد حرفاش بزنه خوبیتش اینه تو جمع چیزی نمیگه ولی الان خدا کمکم کنه

چیزی نمیشه

اون پدره

شاید عصبی باشه چون فشار روش زیاده

درسته حق نداشتن اونجوری رفتار کنن ولی خب هرچی باشه بدتون رو نمیخوان

چیزی نمیشهاون پدرهشاید عصبی باشه چون فشار روش زیادهدرسته حق نداشتن اونجوری رفتار کنن ولی خب هرچی باش ...

مطمئنی من اونجا هزار نفر دیدم که میخندیدن و خوش حال بودن اونم دقیقا موقع دعوا کردن من

فداسرت

نمیشه گفت فدا سرم میخواستم پولش بدم ولی نذاشت مامانم گفت کی اونا پول دادن تو بدی