2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 40 پست
یا کاری نکن یا اگه میکنی درست و با دلخوش انجام بده

اخه مگه عمدی بود از دستم افتاد کی عمدی یه چیز میشکنه

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب رفتار پدرت طییعیه بوذه.  پدرت کل عمرش فوش خورده از پدر بزرگت. طبیعی که به تو هم فوش بده . توام در اینده به بچه هاات فوش میدی اونا هم به بچه هاشون فوش میدن تا اخر. خشت اول چون نهد معمار کح تا ثریا میرورد دیوار کج

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

نمیدونم چرا نمیتونم جلوی خندمو به بابابزرگت نگیرم

شاید اونا هم برا همین میخندیدن هیچوقت اینطور فکر نکرده بودم ممنون

خب رفتار پدرت طییعیه بوذه. پدرت کل عمرش فوش خورده از پدر بزرگت. طبیعی که به تو هم فوش بده . توام در ...

بابام فعلا چیزی نگفته بابابزرگم میگم من کلا بزرگترین فحشم بی شعور هی

۵سال دیگه هم برای این موضوع ناراحت میشی؟!اگه نه الانم نباش.دیگه اتفاقیه افتاده.ان شالله همون رشته که ...

اما همه ناراحت شدن تقصیر من هس مسئله ۵سال ۱سال نیس مسئله اخلاق ایناس که این نشه اون یه جور ناراحتم میکنن❤️‍🩹💔

اما همه ناراحت شدن تقصیر من هس مسئله ۵سال ۱سال نیس مسئله اخلاق ایناس که این نشه اون یه جور ناراحتم م ...

عزیزم.ان شاالله دلت اروم بگیره.بیخیال حالا همین کنکور به اندازه کافی داره بهت استرس میذه این برات مهم نباشه.دیگه اخلاقشونه

عزیزم.ان شاالله دلت اروم بگیره.بیخیال حالا همین کنکور به اندازه کافی داره بهت استرس میذه این برات مه ...

همیشه همین بوده

عزیزم اینکه از رفتار بابا بزرگت ناراحت شدی رو درک می‌کنم، واقعا رفتار درستی نداشتن . ولی اینکه بشقاب شکسته تقصیر تو نیست، تصادف و اتفاقه و عمدی در کار نبوده. بنظرم اینکه پدربزرگت تو اون لحظه توانایی درک این موضوع رو نداشته و رفتار ناشاستی ازش سر زده ارزش این رو نداره که ناراحت بشی گلم. تو که نباید تاوان بد رفتاری اطرافیان و از سرناآگاهی بدی

اتفاقه پیش میاد اونا درست رفتار نکردن خودتو سرزنش نکن، به قول دوستمون اونا طبق چرخه تربیتی نسل های قبولشون رفتار کردن

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم