2777
2789
عنوان

سه تا مرد دنبال خواهر پونزده سالم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 119 پست
و اینم بگم خواهرم اگه بفهمه به مامانم گفتم دیگه بهم نمیگه و فکر می‌کنه هرچیزی بگه میرم میگم

اره نگو اعتمادشو صلب نکن بزار باهات احساس راحتی کنه اگه براش هر مشکلی پیش اومد میدونه تو امنی بهت میگه

.

اره که بخاطر اشتباه دوتا نر عقده ای بشه و به همون نرا پناه بیاره بخاطر یه بیرون رفتن و دور دور کردن

ای‌کاش متوجه بشید این دور دور کردن و آزادی بیش از حد واقعا اسیب مبزنه به روح و جسم بچه‌ها(خودمم سنم کمه ولی....)

پزشک کوچولو🩺📚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای‌کاش متوجه بشید این دور دور کردن و آزادی بیش از حد واقعا اسیب مبزنه به روح و جسم بچه‌ها(خودمم سنم ...

نه اصلا

کسایی که ازادن عقده ندارن و سمت بیراهه نمیرن ولی اونایی که همش محدودن و برا یه ذره ازادی تلاش میکنن سریع از جاشون در میان

.

ای‌کاش متوجه بشید این دور دور کردن و آزادی بیش از حد واقعا اسیب مبزنه به روح و جسم بچه‌ها(خودمم سنم ...

ای کاش بعضی از مادرا هم مریض جنسی و ی آدم روانی تحویل جامعه ندن

عزیزم اگه تاپیک رو دقیق بخونی گفتم راه حل بدید

ما هم حرف بدی نزدیم یا نگفتیم خواهرتون مقصره که !

جامعه بد شده واقعا باید حواسش به خودش باشه تا این موقعه که خیابون ها تقریبا خلوته نمونه 

دفعه های بد از جاهای شلوغ تردد کنه وسیله دفاعی داشته باشه یا حداقل تنها نشه این موقعه شب

چرا دقیای پسر۲۰ساله نره خر ۱۰شب میفته دنبال دختربچه؟

اون که نر نیست نامرد حرومزاده هست ولی وقتی میبینی اوضاع خرابه بیرون نباشه تا خدایی نکرده اتفاق بدی رخ نده چون اتفاق بد اگر رخ بده دیگه هیچی به قبلش برنمیگرده

اجازه؟حق طبیعیشه بره بیرون۱۵ سن کمی نیستباید محافظت از خودشو یاد بگیره

به خاطر یادگیری محافظت از خوئ حدای نکرده بلا سرش بیاد؟ چرا روز محافظت از خودشو یادنگیره؟

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
نه اصلاکسایی که ازادن عقده ندارن و سمت بیراهه نمیرن ولی اونایی که همش محدودن و برا یه ذره ازادی تلاش ...

منم تا چند وقت پیش این نظرو داشتم ولی با اتفاقاتی که برای اطرافیانم افتاد نظرم عوض شد. نوجوان‌ها خیلی راحت دچار لغزش میشن در کسری از ثانیه آیندشون رو نابود میکنن

پزشک کوچولو🩺📚

تنها نبود با دوستش و مامانش و بخاطر اینکه مامان دوستش بود مامانم اجازه داد

دیگه چی بگیم مثلا راهکار برا چی میخایی فقط نذارید بره بیرون با هر کی میخا. باشه هر چی باشه خودش تنها بوده یه مسیری رو خدایی نکرده اتفاقی بیفته میخایید یقه کیو بگیرین

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد