سه تا مرد دنبال خواهر ۱۵ سالم کردن داستان اینکه خواهرم با دوستش رفته بود بیرون و ساعت ۹ و نیم رسید خونه از پاساژ دوستم و خواهرم خداحافظی کردن و از سر پاساژ دید که سه تا مرد تقریبا ۲۰ ساله دنبالش کردن و نزدیک ده متر اینا فاصله داشتن خواهرم دوید از اونجا تا خونه اونا هم افتادن دنبالش بعد سریع زنگ خونه رو زد من درو براش باز کردم اگه چند ثانیه دیر تر باز میکردم احتمالا بهش میرسیدن و خدایی نکرده.. آره بعد خواهرم اومد بالا برام تعریف کرد خودم خونه تنها بودم و تعریف کرد بهم گفت به مامان نگو منم گفتم باشه و خیلی نگرانم بنظرتون چیکار کنم؟ لطفاً فقط راهنمایی کنید بگید چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما ک خانوادهامون حد و مرز داشتن عقده ای شدیم؟؟اگه بلایی سرش بیاد عقده ای نمیشه نابود نمیشه؟؟میگن مال ...
عزیزم اتفاقا ما خانوادمون خیلی حد و مرز داره ولی مامانم برای خواهرم میگه دیگه بزرگ شده و هی بهش تحمیل نمیکنه قبل شب خونه باش و یکم آزادش گذاشته این بار هم از دستش در رفته و گرنه خواهرم بخواد هم نمیتونه تا این موقعه شب بیرون باشه
نه اصلا برا مدرسه سرویس داره برا کلاساش باباش میبره میاره خیلی کم با دوساش میره بیرون باباش میبره ...
جامعه امن نیست ولی تو تگزاسم که زندگی نمیکنیم دارید دخترتونو یه ادم منزوی غیر اجتماعی بار میارید چندسال دیگه درهرصورت باید بره دانگشاه یا ازدواج کنه اگه شهر دیگه بود میخواید چیکار کنید یا حتی اصلا نمیزارید که شهر دیگه ای دانشگاه بره چون امن نیست!شما دخترتونو یه بار توی روز وسط شهر رهاش کنید نمیتونه بااتوبوس تاخونه خودتون رو بیاد ازنظر خودتون درسته که حالا نظرم میدید یکم استقلال به فرزندتون ندادید به بهونه اینکه امنیتش رو تامین میکنید😐باور کنید مدل تربیت شما با فرزندتون هیچ سود و ضرری در کل برای من نداره ولی خیلی تو اطرافیانم دیدم که دقیقا خانواده هاشون مثل شما تربیتشون کردند و وقتی بزرگ شدند چقدررر اذیت شدند من اصلا کاری به این تاپیک ندارم به منم مربوط نیست دخترتون چجوری زندگی میکنه فقط خواستم چیزی که میدونستم رو بگم
فکر این هستی که نوجوون 15ساله تا 9بیرون نباشه ولی فکر اینکه سه تا نره خر بیوفتن دنبالش نیستی؟
عذر بدتر از گناه نیار
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
عزیز دلم اصلا نگران نباش از این اتفاق ها زیاد میوفته یه مدت به خواهر بگو حواسش جمع باشه و محتاط باشه ولی خیالت راحت قرار نیست چیزی بشه به خواهرتم بگو اصلا نترسه و تو این موقعیت ها یه چند دقیقه بره جای شلوغ و اصلا نزاره اون افراد متوجه ترسش بشن همین 🌸🌸