2777
2789
عنوان

دل تنگی

80 بازدید | 14 پست

تاحالا شده دل تنگ کسی باشین  ک ب دلایلی از هم جدا   شدین 

توافق کردیم و بدون دعوا و دلخوری با ارزوی خوشی برای هم از هم جدا شدیم  

و اون رفته ازدواج کرده البته سنتی ازدواج کرده  

ولی من مثل چی دل تنگشم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید من خیلی معذرت میخوام اگر انقدر دوستش داشتی نباید میذاشتی از دست در بره😁😅 در بره نه که فرار ...

بودن یا نبودنش دس من نبود دس پدر مادرم بود دست قومی  بود 

ما اصالتن عربیم اونا ترک بودن پدرم سخت گیر بود   و راضی نمیشد  فک میکنی من یکاری کردم در بره ؟؟ ن اون ادم در رفتن بود ن من ادم ول  کردن ولی خب خانوادم راضی نبودن 

بودن یا نبودنش دس من نبود دس پدر مادرم بود دست قومی بود ما اصالتن عربیم اونا ترک بودن پدرم سخت گیر ...

هیچ ربطی به قومیت و فامیلی و فلان نداره پسره اگر میخواستت میتونست پافشاری‌کنه خودت هم همینطور 

همینه دیگ میپسارید به خانوده ها فکر‌میکنید به صلاحتون رو میخوان نه خانواده ها فقط معامله رو میبینند احساسات شمارو نمیبنند 

انسانم آرزوست 

اکثرا حس میکنم با منطق جدا نمیشن و با دعوا هستش ! و خیلی عالی شما با آرامش جدا شدید . دلتنگی بخشی از ...

جدا شدنمون انقد منطقی و اروم  بود  ک الان از همون اروم بون و منطقی بودنم حرصم میگره میگم کاش دعوامون میشد کاش داد میزدم هوار میکشدیم و اون فحش میداد ک لاعقل الان ی دلیلی برا دل تنگ نشدنش داشته باشم  

هیچ ربطی به قومیت و فامیلی و فلان نداره پسره اگر میخواستت میتونست پافشاری‌کنه خودت هم همینطور همینه ...

درحد فرار هم فک کردیم ولی انقدم احمقم نبودم ک بخوام فراد کنم....

پا فشاری تا حد فرار خب..؟

بعدشم مایی ک خانوادهامون سنتی ازدواج کردن و ت فامیلمون هیچچچ دختر پسری از رو عشق ازدواج نکرده بنظرت پدر مادرامون اجازه میدن ب قول خودشون همچین غلطی کنیم

جدا شدنمون انقد منطقی و اروم بود ک الان از همون اروم بون و منطقی بودنم حرصم میگره میگم کاش دعوامون ...

درسته ولی در هر صورت چه با دعوا چه با آرامش جدا شده باشید . دلتنگ میشید 

فقط هر کس هم کاری کرده باشه برای موندن اون عذاب وجدان میگیره . دلتنگی بحث اش جداست 

🕊
درسته ولی در هر صورت چه با دعوا چه با آرامش جدا شده باشید . دلتنگ میشید فقط هر کس هم کاری کرده باشه ...

همکاری کرده باشه برا موندن  ینی چی.؟؟؟

من میدونسم تش اینجوری میشهه ولی جرعت جدا شدنو نداشتم   چون میدونسم نباشه  مچاله میشم

درحد فرار هم فک کردیم ولی انقدم احمقم نبودم ک بخوام فراد کنم.... پا فشاری تا حد فرار خب..؟بعدشم مایی ...

میتونستید این زنجیره عذاب رو بشکونید 

همه میگن وای فامیل ما تونحوری وای اینحوری 

جمع کن بابا ، خودتون رو گول نزنید شما ها عقلتون رو دادین دست کسانی که عقلشون ببخشید ببخشید خیلی معذرت میخوام از شدت زنگ زدگی حتی نمیشه اصلاح کرد 

انسانم آرزوست 

میتونستید این زنجیره عذاب رو بشکونید همه میگن وای فامیل ما تونحوری وای اینحوری جمع کن بابا ، خودتون ...

دیگ هر قومی یجورین 

دیدی بعضی از شهرها حتا برا اینک دخترشون خاسته طلاق بگیره طرفو گرفتن کشتن  ت فامیل پدری منم رسم نیست دختر اینجوری ک من میخواستم ازدواج کنه  باید بشنیم یکی از فامیلای پدری یا مادری  انتخابمون کنه و با پسرش بیاد  و بعدش تموم 

اینک ت دانشگاه یا اتوبوس یا کافه یا مغازه یا مجازی اشنا شیم و تمصیم ب ازدواج بگیریم  گناه کبره کردیم

دیگ هر قومی یجورین دیدی بعضی از شهرها حتا برا اینک دخترشون خاسته طلاق بگیره طرفو گرفتن کشتن ت فامیل ...

من معذرت میخوام خیلی شرمنده ام ولی با اینکه خانواده شمارو ندیدم اما ازشون متنفر شدم 

انسانم آرزوست