اکثرا حس میکنم با منطق جدا نمیشن و با دعوا هستش ! و خیلی عالی شما با آرامش جدا شدید . دلتنگی بخشی از جدایی ان شالله خدا به قلبتون آرامش بده . منم تو موقعیت خوبی نیستم
ببخشید من خیلی معذرت میخوام اگر انقدر دوستش داشتی نباید میذاشتی از دست در بره😁😅 در بره نه که فرار ...
بودن یا نبودنش دس من نبود دس پدر مادرم بود دست قومی بود
ما اصالتن عربیم اونا ترک بودن پدرم سخت گیر بود و راضی نمیشد فک میکنی من یکاری کردم در بره ؟؟ ن اون ادم در رفتن بود ن من ادم ول کردن ولی خب خانوادم راضی نبودن
هیچ ربطی به قومیت و فامیلی و فلان نداره پسره اگر میخواستت میتونست پافشاریکنه خودت هم همینطور همینه ...
درحد فرار هم فک کردیم ولی انقدم احمقم نبودم ک بخوام فراد کنم....
پا فشاری تا حد فرار خب..؟
بعدشم مایی ک خانوادهامون سنتی ازدواج کردن و ت فامیلمون هیچچچ دختر پسری از رو عشق ازدواج نکرده بنظرت پدر مادرامون اجازه میدن ب قول خودشون همچین غلطی کنیم
میتونستید این زنجیره عذاب رو بشکونید همه میگن وای فامیل ما تونحوری وای اینحوری جمع کن بابا ، خودتون ...
دیگ هر قومی یجورین
دیدی بعضی از شهرها حتا برا اینک دخترشون خاسته طلاق بگیره طرفو گرفتن کشتن ت فامیل پدری منم رسم نیست دختر اینجوری ک من میخواستم ازدواج کنه باید بشنیم یکی از فامیلای پدری یا مادری انتخابمون کنه و با پسرش بیاد و بعدش تموم
اینک ت دانشگاه یا اتوبوس یا کافه یا مغازه یا مجازی اشنا شیم و تمصیم ب ازدواج بگیریم گناه کبره کردیم