2821
2789
عنوان

شوهر قلدرم

957 بازدید | 42 پست

دیروز منو برای بار هزارم کتک زده

دریغ از یه ببخشید خشم و خالی

تازه طلبکار هم هست انگار انتظار داره من برم دستاشو ببوسم بگم ممنونم که منو مدام کتک میزنی مرد رویاهای من

امروز حالم تو خونه داشت بد میشد واقعا همش واسم قیافه میگرفت، لباس پوشیدم به خودم رسیدم با اسنپ رفتم پاساژ که واسه تولد بچه‌ی کوچیک یکی از دوستام که تولدشه کتاب کودکان کادو بخرم، شوهرم موقع رفتن عربده کشید کجا میری گفتم فلان پاساژ گفت با کی گفتم فقط خودم، گفت برو ولی شب دیگه راهت نمیدن خونه

وقتی رسیدم مادرم زنگ زد با نگرانی گفت دختر تو کجا رفتی شوهرت پیام بهم داده دخترت آرایش کرده معلوم نیست با کی رفته بیرون، منم همه چیو واسه مادرم توضیح دادم

بعدش شوهر الدنگم زنگ زد گفت کجایی، گفتم من که بهت گفتم کجام گفت همونجا بمون بیام ببینم با کی هستی شب خونه راهت نمیدم ما زنای بی‌بند و بارو خونه راه نمیدیم

خلاصه خودشو پشت سر من رسونده بود منو همونجا دید تهدیدم کرد یا همین الان با من برمیگردی خونه یا شب درو به روت باز نمیکنم

منم گفتم اگه جرئت داری در رو به روم باز نکن تا با پلیس بیام ازت شکایت کنم بیفتی زندان، مملکت قانون داره، من هیچ کار خلاف شرع و قانونی نکردم

گفت من قانون مانون حالیم نیست و عربده کشی میکرد و عینه لات‌ها قلدری میکرد

الان نزدیک خونه‌ام نمیدونم چیکار میخواد بکنه

کااااش درو باز نکنه بتونم ازش شکایت کنم و موفق بشم دادخواست طلاق بدم

خدا کمکت کنه

هرجور شده طلاق بگیر فرار کن از دستش 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط شکایت ادم می کنه این مرد وحشی رو

مهریه ت چقدره؟؟

خونوادت پشتتن؟؟بچه نداری؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خدا کمکت کنههرجور شده طلاق بگیر فرار کن از دستش

کاش همین شکایتو بتونم ثبت کنم

در حالت عادی که زن نمیتونه درخواست طلاق بده

هر چی بهش میگم مگه تو نمیگی منو نمیخوای خب برو درخواست طلاق بده میگه نه خودت بده 

ولی تو این خراب شده زن بدون شکایت نمیتونه که

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792