2777
2789
عنوان

شوهر قلدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 42 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دعا کنین درو برام باز نکنه و بتونم از شرش راحت شم

اللن که نزدیک خونه ای زنگ پلیس بزن و گزارش بده وقت درگیری اونا اونجا باشن ـ. مراقب باش نکشه تو خونه و بلا سرت بیاره 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ببخشید اسی 

بچها تروخدا این تاپیک دوستمو گزارش بزنید کاربریش شناسایی شده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15175993/فرشی-که-من-انتخاب-کردم-یا-فرشی-که-مامانم-انتخاب-کرده-عکس?page=7

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

خدایی علت موندنت چیه؟فقط یه بچه هم اسیر نکنین..

بابا بخداااا میخوام طلاق بگیرم

ولی زن تو این خراب شده حق طلاق نداره

باید ازش شکایتی چیزی ثبت کرده باشم که اثبات کنم این مشکل داره و اجازه بدن من دادخواست طلاق ثبت کنم

واسه همین از خدامه درو به روم باز نکنه که شکایت کنم

بابا بخداااا میخوام طلاق بگیرمولی زن تو این خراب شده حق طلاق ندارهباید ازش شکایتی چیزی ثبت کرده باشم ...

یسری که کتک زد خودتو بزن ب غش یواشکی زنگ بزن به پلیس و اورژانس 

بری بیمارستان میتونی شکایت کنی ازش 

شکایت کن پرونده تشکیل میدن و بعدش فوری دادخواست بده و برو پزشک قانونی حتما

بهشون بگی کارم همینه و همیشه این کارو میکنه تمومه دیگ

بگو تهمت میزنه و....

و بگو یااا مهریه و بده و باهاش زندگی کنم یا میگذرم از مهریه و طلاق توافقی

.

یسری که کتک زد خودتو بزن ب غش یواشکی زنگ بزن به پلیس و اورژانس بری بیمارستان میتونی شکایت کنی ازش شک ...

فقط کبودی داشته باشی یکم حله...

بری پزشک قانونی دیگ پرونده تشکلیه و رواله

و ب هیچ عنوان عقب نکش

.

این ارازل و اوباش رو از کجا پیدا کردی؟😑نباید بهش میگفتی زنگ میزنم به پلیسچرا بابت کتک هاش ازش شکایت ...

چون شاهد ندارم😭😭😭 باید شاهد داشته باشی که کتکت زده

وقتی کتکم میزنه و بلند گریه میکنم سرمو میگیره فرو میکنه توی تخت تا خفه بشم نفسم بند بیاد همسایه ها صدامو نشنون بر علیهش مدرک بشه منم مجبورم واسه زنده موندنم ساکت باشم، بعد کتک گوشی و کلیدمو میگیره تو خونه زندونیم میکنه