melinabf مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 8 عنوان رژیم سخت 79 بازدید | 10 پست دوستان من ۵۰۰ کالری در روز میخورم و ۱ ساعت پیاده رویمیخوام بدونم هر ۱ ماه چند کیلو کم میکنمعوارضش هم میدونم لطفا نگید فقط جوابم بدید ممنون میشم 1404/01/22 | 21:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 18823 ٤ تا ٥ کیلو 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
melinabf مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 8 ٤ تا ٥ کیلو من یه جا خونده بودم گفته بودن ۸ کیلو
melinabf مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 8 پس ما از عوارضش نمی گیم تا خودت دچار بشی دچارش شدم ولی برام مهم نیست میخوام خودم دوست داشته باشم آدم خودشو دوست نداشته باشه بهتره بمیره البته این نظر خودمه
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 18823 من یه جا خونده بودم گفته بودن ۸ کیلو با روزی یک ساعت پیاده روی!!من دوران رژیمم شنا میرفتم پیلاتس میرفتم والیبال و تردمیل هم داشتم با روزی ٨٠٠ کالری مصرفی تو ٦ ماه ١٥ کیلو کم کردم 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ارمان1396 عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22110 دچارش شدم ولی برام مهم نیست میخوام خودم دوست داشته باشم آدم خودشو دوست نداشته باشه بهتره بمیره البته ... من دچار عوارض بدی شدم به خاطر ۱۰ کیلو لاغر شدن در دو ماه ..شما هم به من و امثال من ملحق شو عزیزم
melinabf مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 8 با روزی یک ساعت پیاده روی!!من دوران رژیمم شنا میرفتم پیلاتس میرفتم والیبال و تردمیل هم داشتم با روزی ... نمیدونم والا خودشون نوشته بودن میخوام به ۶۰ کیلو برسم با این رژیم امیدوارم بشه
ساحل_دریایی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 18823 نمیدونم والا خودشون نوشته بودن میخوام به ۶۰ کیلو برسم با این رژیم امیدوارم بشه شدنش که میشه ولی ١٠٠ درصد استپ وزن میشی اولش زیاد کم میکنی ولی اخراش به زورپیاده روی رو دوبرابر کن کالری هم ٨٠٠ تا برسون 🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم