its_masya مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1018 عنوان کافه گردی 99 بازدید | 9 پست کرمانشاهیا امشب مهمون داریم قراره ببریمش کافه رستوراناز بین این کافه ها کافه شب نشین یا گل یخ یا بام کرمانشاه؟؟؟؟اونایی که تجربه داشتین خواهشا بگینیا حتی اگه کافه قشنگ تری رو هم میشناسین معرفی کنید 1404/01/22 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8257 یه کافه دارید که سقفش باز میشه و طبقه سوم چهارمه اون خوب بود /=
its_masya مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1018 یه کافه دارید که سقفش باز میشه و طبقه سوم چهارمه اون خوب بود /= اسمش رو یادت نمونده
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8257 اسمش رو یادت نمونده نه حتی یادم نمیاد روبه روش چی بودفکر کنم روبه روش یه قصابی بود که کبابی هم داشتاگر اشتباه نکنم سمت بلوار کسری و بلوار اس بود چون بعدش رفتیم اونجا دور زدیمولی خوب دایه هم خوبه ها ؛ اگر اینجارو پیدا نکردی به عنوان یک مهمان کرمانشاه از دایه خوشم اومد
its_masya مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1018 نه حتی یادم نمیاد روبه روش چی بودفکر کنم روبه روش یه قصابی بود که کبابی هم داشتاگر اشتباه نکنم سمت ب ... آهان درستهواییییی کافه دایه خیلیییی قشنگهمرسی که یادم انداختی🥲❤
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8257 آهان درستهواییییی کافه دایه خیلیییی قشنگهمرسی که یادم انداختی🥲❤ سلامت باشیدحالا ما کافش نرفتیم رفتیم بالاش غذا خوردیمبه یاد منم یه دنده کباب بخورید کیف کنید (:
its_masya مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1018 سلامت باشیدحالا ما کافش نرفتیم رفتیم بالاش غذا خوردیمبه یاد منم یه دنده کباب بخورید کیف کنید (: فدات همچنینبله درسته خیلی خیلی زیباستدرخت های کنده کاری شده اش رو دیدین؟خیلی خفننچشم حتما
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8257 فدات همچنینبله درسته خیلی خیلی زیباستدرخت های کنده کاری شده اش رو دیدین؟خیلی خفننچشم حتما نه متاسفانه ساعت ده شب رفتم اونجا و فردا صبحش برگشتمیه پرونده اونجا داشتم و یه روز مهمان دوستم بودم فقط منو برد جعفرآباد /=همون کافه که گفتمبلوار اس و کسریدایهدیگه فرصت به جای دیگه نرسید
its_masya مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1018 نه متاسفانه ساعت ده شب رفتم اونجا و فردا صبحش برگشتمیه پرونده اونجا داشتم و یه روز مهمان دوستم بودم ... بله درسته موفق باشینشغلتون خیلی خیلی خفنه امیدوارم موفق باشینانشالله دفعه بعد حتما جاهای دیگه رو سر بزنین
مهری_متولد_مهر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 8257 بله درسته موفق باشینشغلتون خیلی خیلی خفنه امیدوارم موفق باشینانشالله دفعه بعد حتما جاهای دیگه رو سر ... سلامت باشید 🙏