2777
2789
عنوان

خودکشی میکنم دیگه بسه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 13668 بازدید | 216 پست
بیا با من حرف بزن اروم بشی :(ولی فکر اون کارم نکن لطفا به مامانت فک کن

خستم میخوام بخوابم هیچ وقت بیدار نشم

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

سنم کمه هه راس میگی بچم پس تا بچم خلاص شم بزرگ شم تحمل دردای بزرگ تر رو ندارم

قوی باش

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم. ب فکر خودکشی امشوهرم میگفت 2تاقرصه میارم میخوری شب صبحش بیدار نمیشی بدون ذره ای دردخیلی دلم میخ ...

وای وای نکن اینکارو بخدا بخدا راه نجات نیست یه بدبختی بی بازگشته فیلم اونایی که خودکشی کردن رو تو زندگی پس از زندگی رو ببینین 🤦🏻‍♀️

بخدا اعتماد کنه به امام حسین که کشتی نجات خودتو بسپر باور کن چند سال دیگه میگی خوب شد که اینکارو نکردم به امام زمان بگو راه نجات بزاره جلوت 

سلام عزیزم منم خیلی وقت به ته خط رسیدم.ولی می دونم خودکشی فقط ادمو بدبخت می کنه.اولا خودت تا قیامت ...

وای چقدر وحشتناک 

از اقوام ما پسر بخاطر یک دختر خودکشی کرده ۸ ماه تو کما 

طفلک پدر و مادر پسر

بخاطر اونی که اذیتت کرده بمون و بجنگ و خوشبختیت رو نشونش بده

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

توروخدا نکن بخاطر مامانت

مامانم هه وقتی زندگی منو گند زد ب فکر من بود مگه 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

مهم نیست فقط میخوام خلاص شم

خلاص نمیشی عزیزمم گرفتار می‌شی 

توی کتابی خوندم بزرگترین گناه توی زندگی دزدی هست وقتی دروغ میگی حقیقت رو می دزدی وقتی خیانت می‌کنی پاکی رو از خودت و... اما بزگترین دزدی ، دزدی از خودت هست وقتی خودکشی کنی زندگی رو از خودت می دزدی البته نه تنها زندگی رو از خودت بلکه از آدم های دیگه هم می دزدی 

خودکشی تنها چیزی هست که راه برگشت نداره، می دونم زندگی گاهی انقدر به آدم فشار میاره که میخوای همه چیز رو ول کنی اما حقیقت این هست گذر زمان خیلی به التیام دردهای ما کمک می‌کنه 

دزد زندگی خودت نباش 

وای چقدر وحشتناک از اقوام ما پسر بخاطر یک دختر خودکشی کرده ۸ ماه تو کما طفلک پدر و مادر پسر

بله.واقعا برای پدر خصوصا مادر وحشتناک.من یه مادر رو سه روز پیش دیدم گفت دخترم پارسال یه هفته قبل از مهر خودکشی کرد۱۳ سالش بود.می گفت خواهر شوهرم باهام دعوا کرد گفت تو برادرمو بدبخت کردی .بیچاره بچه کوچیک بغلش بود.حالش بد بود

فکر بکر

چرا ادما اینقدر زود میبرنقدیما خیلی کمتر بود خودکشیتوروخدا نکن با زندگی ها اینطوری زندگی مادر و پدرت ...

شایدم دو سال دیگه بگم کاش خودمو کشته بودم ولی این چیزارو نمیدیم

خب مثلا خودتو بکشی چی میشه زندگی همه یه یه هفته بهم میخوره بعد میوفته رو روال دنیام جوری میچرخه انگا ...

هدف هه

بله.واقعا برای پدر خصوصا مادر وحشتناک.من یه مادر رو سه روز پیش دیدم گفت دخترم پارسال یه هفته قبل از ...

مرگ فرزند سخت هست خودکشی دیگه افتضاح یعنی به خانواده یک فشار اجتماعی عجیب وارد میشه حتی تا خواهر زاده و بردازاده و ... هم فشار وارد میشه در مورد علت خودکشی آنقدر شایعه درست میشه که حد نداره