2777
2789
عنوان

وقتی همسرم خونس خیلیی نگام میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 167 پست
بخدا چقدر مردم الکی حساس شدن.خوب شوهرتونه شماهم زن شید از نظر شرعی و قانونی هرچقدر نگاه تون کنه و خو ...

خخخخخ

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد بخورتت 

داره برنامه ریزی میکنی از کجا شروع کنه بهتره😂😂👹👹👹👹👽👽👽👽👽

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

میگم بهش هیچی نمیگه میگه باید ازت اجازه بگیرم میگم خب مسلمون وحشتناک میشی فک‌میکنم میخای منو بکشی ی ...

همیشه همینه یا تازگیا 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

میخواد بخورتت 

داره برنامه ریزی میکنی از کجا شروع کنه بهتره😂😂👹👹👹👹👽👽👽👽👽

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

نمیدونم والا گاهی ام لابه لا لبخنداش میبینممیگه دورت بگردم و.......البته همیشه خوبنیستا گاهی ام جنی ...

واااااای خدااا واس منم همینه وقتی جنی میشه من میرم اتاق درمو قفل میکنم 🥲🥲همشم مبگ اگ من امروز مردم تو باس فردا بمیری 🫤مردم میگن تو بالاسر بچها باش مراقبشون باش این میخاد مارو با خودش ببره اون دنیام برینه به اخرتم 🫤🫤

نمیدونم والا گاهی ام لابه لا لبخنداش میبینممیگه دورت بگردم و.......البته همیشه خوبنیستا گاهی ام جنی ...

واااااای خدااا واس منم همینه وقتی جنی میشه من میرم اتاق درمو قفل میکنم 🥲🥲همشم مبگ اگ من امروز مردم تو باس فردا بمیری 🫤مردم میگن تو بالاسر بچها باش مراقبشون باش این میخاد مارو با خودش ببره اون دنیام برینه به اخرتم 🫤🫤

2790
2778
2791
2779
2792