2777
2789

درامد شوهرت چقدره؟ وااااییی شما که دونفرین خرجی ندارین فقط پول جمع میکنین!!! 

اوووه شوهرت یجا میره سرکار بسه چرا دنبال کار پاره وقتم هست!!! یا هر روز زنگ بزنن آمار بگیرن ک شوهرت کجاست رفت سرکار؟ وا چقدر سرکار میره معلومه خوب پول جمع میکنین!! یا هرچی بخری بیان ببینن سریع برن خودشونم بخرن!!! یا فقط هربار میبینیشون بشینن برات حساب کتاب کنن ک چقد قسط میدین چقد پس انداز میکنین چقد پول میمونه و تهشم بگن ماکه بجایی نمیرسیم مردم خوب پیشرفت میکنن😐😐😐😐😐😐

بماند ک خانواده خودم(پدر ومادر ) اینجورن 

واقعا نمیدونم چجور برخورد کنم خیلی بدم میاد یکی مدام زوم کنه رو زندگیم و کمین بزنه ببینه چقد دوهزار ۳ هزار جمع کردم یا خوردم و پوشیدم😐 چندین بارم سر بسته جواب دادم باز از رو نمیره بابام

کلا بابام سر زندگی همه جنگ و دعوا داره ک چرا فلانی خوب شده من نشدم یسره هم مال مردمو حساب کتاب میکنه به شدت حسوده 😐 حالا نمیدونم واقعا برامنم حسادته یا نه!! ولی رفتارش ک اینو میگه تا میرم هم شروع میکنه تیکه پرونی ک وای باز پولدارشدی رفتی فلان چیزو خریدی!!! درصورتی ک خودش دوتا حقوق داره ما همش یه حقوق قانون کار... لطفت راهنماییم کنین مخم خیلی بهم ریخته 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

با شوخی و خنده یبار بگو اینقد ک شما درگیر حقوق و مخارج ما هستین اگ خودمون بودیم قطعا اوضاع بهتری داشتیم

بعدم بگو راستی حقوق شما چقدره؟

دقیقا سوالای خودش رو از خودش بپرس و پیله کن بهش

دیگ چیزی نمیگه

با شوخی و خنده یبار بگو اینقد ک شما درگیر حقوق و مخارج ما هستین اگ خودمون بودیم قطعا اوضاع بهتری داش ...

یبار داداشم ازشون پرسیده بود بخدا زمینو زمانو بهم دوختن ک بچمون بهمون حسادت میکنه یکی نیس ب خودشون بگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راهنمایی خاصی به ذهنم نمیرسه، اولش خوندم فک کردم فامیل شوهرتن ولی گفتی خانواده خودتن. متاسفانه خانواده های ایرانی خیلی تو زندگی بچه هاشون دخالت میکنن کاری نمیشه کرد جز اینکه رفت و آمدت و یکم کم کنی، محترمانه بهشون بگی ازین حرفا ناراحت میشی و اینا

راهنمایی خاصی به ذهنم نمیرسه، اولش خوندم فک کردم فامیل شوهرتن ولی گفتی خانواده خودتن. متاسفانه خانوا ...

کاش یه شهر دیگه بودم راحت و آسوده 

هرچیم بگی باز تاثیر نداره عادت کردن دهنشون همیشه باز باشه فقط داداشم بهشون رو نداد و رفت یجا دیگه تو هیچ زمینه ای هم حق دخالت نداد منم ک سست اومدم و الان هی دخالت و دخالت گاهی وقتا فقط استرس و خودخوری هوووف 

کاش یه شهر دیگه بودم راحت و آسوده هرچیم بگی باز تاثیر نداره عادت کردن دهنشون همیشه باز باشه فقط دادا ...

نمیشه برین یه شهر دیگه یا یه کشور دیگه؟میدونم سخته ولی منم وضعم همینه. خانواده خودم یه شهرن من و شوهرم و فامیلای عتیقش یه شهر. یه عده خاله زنک فضول و حسود