2777
2789

بهتر که نگفتن

خدا رو شکر کن

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی قبلا رفتم چیزی نگفتم خندیدم باهاشون

احتمالا از مزه هاشون زیاد خوردی دیگه نبردنت ، شوخی کردم ،😅😅😅

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
نه ولی قبلا رفتم چیزی نگفتم خندیدم باهاشون

معمولا اکثر کسانی که مشروب می خورند به این خاطر هست که بدون ترس کارهایی کنند که نباید بکنند... 

شاید اون موقع اون ها هم اون موقع فازشون این بوده و می ترسیدند شما با کارهاشون جلو نرید... 

اگر این بوده همون بهتر که تو جمع شون نبودید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ولی به نظر من بالا بردن اعتماد به نفس واقعی شون ، خیلی بهتر از مصرف مشروب هست 

لذتی که توی اعتماد به نفس واقعی هست تو هیچی نیست 

و تازه اون اعتماد به نفس واقعی مثل اثر مشروب موقتی نیست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈