2777
2789
عنوان

شام چی بپزم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 109 پست
نگو که نمیدونی 

دم پختک تا حالا نشنیده بودم...ولی استانبولی چرا خودمم درست میکنم.خوشمزه اس دوست دارم

یکی بود یکی نبود::زیر گنبد کبود من بودم و عشقم و کلی حسود💑

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منکه طبق معمول حالشو ندارم غذا درست کنم ولی مجبورم درست کنم اما هیچیم به ذهنم نمیرسه ای خدا چه قدر م ...

واقعا من از فکر کردنش بدم میاد اگه بدونم چی درست بکنم کارم راحته.از صبح فکرم مشغول شام چی درست کنم از غذاهای تکراری هم خسته شدم

نوش جووونتون.شما چه مدلی درست میکنین من تا حالا خودم درست نکردم یکی دوبار مادرشوهر درست کرده زیاد جا ...

من بعد اینکه خیس کردم و چند بار آبش و عوض کردم میزارم میپزه . تو ی ظرف دیگه پیازداغ فراوون +ادویه+زدچوبه+ یکم زیره و آویشن+ رب گوجه فرنگی + قارچ سرخ شده فراوون.بعد این مواد و به لوبیای پخته اضافه میکنم میزارم جا بیفته و آبش غلیظ بشه..من همین و بلدم دوستم

به زندگیم خوش اومدی....

میخواستم این تاپیکو بزنم استاتر حتی نوشتم عنوانتو بعد گفتم بیخیال ماک کردم :).من عاشق اشپزیم نمیدونم چی بپزم خوشنزه باشه هوس همبرگر کردم اما پنیر نداریم

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
خورشت 4ساعت وقت لازم داره پ میشه اگه دوست داری فعلا زوده ما شاممون همیشه نونیه  برنج فقط ناها ...

ممنون 👏👏 منم تصمیم گرفتم ماهی درست کنم 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 

عزیزم گوشت خورشتی رو بذار آب شه پیاز سرخ کن بعد گوشتو باهاش تفت بده ادویه بزن ۱لیوان آب بریز ۱ساعته آماده میشه یه سیب زمینی توش حلقه کن بریز اگه هویج و گوجه هم داری بریز خیلی خوشمزه میشه.من‌هرموقع وقت ندارم این غذارو درست میکنم خیلی خوبه

برای آدم های کنارمون عاقل ترین آدمیم،برای اونکه دوستش داریم بچه ترین
واقعا من از فکر کردنش بدم میاد اگه بدونم چی درست بکنم کارم راحته.از صبح فکرم مشغول شام چی درست کنم ا ...

دوستم من چرخ کرده مرغ میگیرم آماده با پیازی که رنده کردم و آبش و گرفتم یکم زعفرون و ی نصف کره آب شده ی کباب عالی درست میکنم تو ماهیتابه از این دوظرفه ها..هم موادش در دسترسه هم زوده زود حاضر میشه..امتحان کن خوشت میاد

به زندگیم خوش اومدی....