2777
2789

من سابقه ورزشی ندارم😁 ولی تلاشمو میکنم ک موفق بشم

اگ کسی قبلا شرکت کرده میشه اعلام کنه 😁

بگه تئوریش سخته یا اسون

عملیش چطور😂

با تشکر

همش آسونه ی کتاب بهتون میدن و ی سری جزوه از همونا میاد عملی هم کاری نداره ی حرکت ورزشی میگن انجام میدی 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
همش آسونه ی کتاب بهتون میدن و ی سری جزوه از همونا میاد عملی هم کاری نداره ی حرکت ورزشی میگن انجام می ...

کتابو باید دقیق وکامل بخونیم ؟

واسه عملی چیا میخان؟

امادگی جسمانی

باید حتما ورزشکار باشیم تا از پس عملی ها بربیایم؟یا یکمم ورزشکار باشیم اوکیه😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتابو باید دقیق وکامل بخونیم ؟واسه عملی چیا میخان؟امادگی جسمانیباید حتما ورزشکار باشیم تا از پس عملی ...

ی کتاب گلا ۳۰۰ صفحه هستش آره کامل بخون نه بابا نیازی نیست ورزشی باشی زیاد مثلا حرکت عملی میگه ی اسکوات بزن 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
ی کتاب گلا ۳۰۰ صفحه هستش آره کامل بخون نه بابا نیازی نیست ورزشی باشی زیاد مثلا حرکت عملی میگه ی اسکو ...

عهههه 

اونطوری باشه پس راحته😁

قبلش میگن ک واسه عملی چ چیزایی میخان؟ ک همونارو تمرین کنیم

عهههه اونطوری باشه پس راحته😁قبلش میگن ک واسه عملی چ چیزایی میخان؟ ک همونارو تمرین کنیم

نه نمیگم

وای اونطوری ک سخت میشهمن اسم همه حرکات رو ک بلد نیستم چی ب چیه😂😟

توی کتابی که بهتون میدن هست