2777
2789

من خوشم نمیاد چون بعدش خیلی گرسنه میکنه آدمو ‌

یا شایدم من اینجوریم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اره برای من بهتر بود 

کلا دوستش دارم خیلی 

بدن رو خوش فرم میکنه و خیلی ورزش خوبیه مخصوصا برای خانم ها 

خدا همه ی اتفاق های خوب رو سر راهم قرار میده 🩷🙌🏻خداجونم قربون بودنت👀🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش سنگینه باید قبلش حتما امادگی داشته باشه ورزش کرده باشی یمدت 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

حرف نداره

خیلی زود نتیجه رو میبنی

ولی سخته باید ناامید نشی

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
من قدم۱۶۳وزنم ۶۰میلو بنظرت اوکیه برم؟

فک نمیکنم محدودیت قد یا وزن داشته باشه 

البته مربی هم خیلی تاثیر داره در اینکه این ورزش مفید باشه یا نه 

من مربی اولم خوب نبود 

ولی مربی دومم باعث شد ی جورایی عاشق این ورزش بشم

آسیبش کمتر از بدنسازیه؟

هر ورزشی رو اشتباه انجام بدی اسیب میزنه

من ورزش انفرادی دوست نداری بخاطر همین رفتم trx گروهیه و کلی دوست پیدا کردم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
فک نمیکنم محدودیت قد یا وزن داشته باشه البته مربی هم خیلی تاثیر داره در اینکه این ورزش مفید باشه یا ...

البته حرکاتش بعضی ها یکم پیچیده هست 😁

ولی در کل باحاله و اینکه مربی های خوب با حرکت های ساده شروع میکنن و کم کم سختش میکنن 

ولی نتیجه گیریش خیلی خوبه من دیدم جدا از خودم خیلی ها بدنسازی رو گذاشتن کنار و اومدن تی ار ایکس چون نتیجه گیری زودتری داره و ...