2777
2789
عنوان

کی کیک بلده بپزه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معمولا زرده و سفیده جدا نمیزنم باهمن توش شکر میریزم انقد میزنم تا کرمی بشه بعد روغن و آخرم آب جوش بعدش کم کم آرد ک با بکینگ پودر مخلوط شده میریزم و با چنگال هم میزنم معمولا هم ۱۰ دقیقه قبلش فرو روشن میکنم فر اگ زیاد داغ یا سرد باشه کیک پف نمیکنه چنبار انجام بدی دستت میاد 

موفق باشی

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

که درس بخونم بعدش مریض شدمکیک امو چیکار کنم اینجوری نشه😔😂

بگردمم

چه مریضی ای؟ خوبی الان؟

ببین یک تخم مرغتو به اندازه کافی هم بزن

دو بیکینگ پودر مارک خوب و به اندازه کافی استفاده کن(مطمئن باش تاریخ داره)

و سه به هیچ وجه تا وقتی که کیک تقریبا پخته نشده در فر رو باز نکن

این سه تا نکته رو رعایت کنی حله

چه مدل کیکی میپزی؟

رسپی بدم بهت

من فکر و یک ساعت قبل روشن میکنم رو ۱۸۰

نهایت ی ربع تا ۲۰ قبلش روشن کن خیلی داغ بشه کیک خراب میشه تو گوگل بزنی میگه دقیقشو ولی ۱ ساعت خیلی زیاده

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

آره بدهکیک ساده و نرم می‌خوام

کیک شیفون کیک پایه ایه که ما برای خامه کشی استفاده میکنیم ، طعم خوبی داره و بافت به شدت ناناس و مناسب خامه کشی

کیک زعفرانی داریم

کیک پرتقالی داریم

کیک شکلاتی خیس که اینا بیشتر برای عصرونه ان

ببین چی مد نظرته اونو بفرستم برات

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز