2777
2789
عنوان

کی کیک بلده بپزه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 36 پست

ببین کیکش خیلی ساده اس ، مطمئنم پختش برات اسونه

مواد مورد نیاز : وانیل نوک قاشق چای خوری ، آرد قنادی 2 پیمانه ، شیر یک پیمانه ، تخم مرغ سه عدد ، پودر کاکائو نصف لیوان(حواست باشه برند اوکی ای باشه) ، روغن مایع دو سوم لیوان ، شکر یک لیوان ، بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری

طرز تهیه اش : تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی 8 تا 10 دقیقه بزن(کرمی روشن میشه رنگش) بعد شیرو اضافه کن یه چسه بزن ، دوباره روغنو اضافه کن یه چسه دیگه بزن ، از اون طرف توی یه ظرف دیگه بیکینگ پودر و کاکائو و آرد رو باهم هم بزن و از الک دو سه بار رد کن(این کارو از قبل انجام بدی بهتره)، کم کم به تخم مرغا اضافه اش کن و هم بزن حواست باشه گلوله گلوله مواد خشکت نمونن 

تو قالب بریز و توی فری که از 10 مین پیش با دمای 170 گرم شده بذار + بقیه نکاتی که گفتم 

سسشو توی پست بعدی میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کیکش خیلی ساده اس ، مطمئنم پختش برات اسونهمواد مورد نیاز : وانیل نوک قاشق چای خوری ، آرد قنادی ...

پیمانه ام چی باشه مهدیس

این لیوان دسته دار ها اوکی هست

حالا سس 

مواد لازمش : یک لیوان شیر 

نصف لیوان شکر( من خیلی شیرین دوست ندارم کمتر میکنم) سه قاشق غذاخوری روغن مایع ، نوک قاشق چای خوری وانیل ، یک قاشق غذاخوری سرپر کاکائو و یک قاشق چای خوری نشاسته ذرت

طرز  تهیه اش : همه موادو توی شیر جوشت بریز و همشون بزن و بذار روی گاز و پاش وایستا همبزن که گلوله گلوله نشه تا غلیظ بشه

بعدشم بذار هم کیکت خنک بشه هم سست 

کیکو از قالب در بیار سوراخ های ریز ایجاد کن روش بریز که به خورد کیک بره و برش بزن و طبق سلیقه ات سس بریز