yekta0 مدیر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 9204 عنوان حمله پنیک | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست دوستان شده با مصرف قرص همچنان حالات پنیک باهاتون همراه باشه؟؟؟ من هفته های اول مصرف قرص حالم خوب بود الان دوباره پنیکم شدت پیدا کرده میشه علائمتونو بهم بگین 1404/01/22 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ida_pmt عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 667 وای دقیقا. ینی اینا همه مال پنیکه؟؟ اره عزیزم منتهی فکر میکنم شدتش فرق داره من دیده بودم از دوستام که پنیک شده بودن انگشتاشون اینجوری میشد ولی تاحالا ندیده بودم انگشتای کسی سیاه شه🥲برا خودم اینجوری شد برا همین فکر میکنم فرق داره برای هرکی
آیدا8947 عضویت: 1403/11/29 تعداد پست: 11972 اره عزیزم منتهی فکر میکنم شدتش فرق داره من دیده بودم از دوستام که پنیک شده بودن انگشتاشون اینجوری می ... من سیاه نمیشه. ولی انگار انگشتامو نمیتونم خم و راست کنم. انگار خشک میشن بعد تو کل دستمم حالت گزگز و یه حالتی مثل اینکه برق تو دستمه😢😭
ida_pmt عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 667 من سیاه نمیشه. ولی انگار انگشتامو نمیتونم خم و راست کنم. انگار خشک میشن بعد تو کل دستمم حالت گزگز و ... سلامعزیزم من رفتم ی دکتر دیگ قرصامو عوض کرد ولی خیلی بی حالم🥲عاطفه کمالو بد نبود ب نظرم باز بزار ی مدت بگذره ببینم چجوریه اگر خوب بود بهت میگم حتما برو