2777
2789
عنوان

حمله پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 32 پست
ببین این موضوع چاق بشم بترکم ی اقراقه برای بقیه فقط کسی ک تجربه پنیک داشته میدونه ک تو جقدر جدی مطمع ...

اره تاپیکای اولمو بخون. خانوادم نفهمیدن من قرصا رو ترک کردم. اگه بفهمن ولم نمیکنن چقد بتونم اخه براشون توضیح بدم که قرصا چقدر علایمشون وحشتناک بود. اصلا حالتا رو نمیتونم توضیح بدم فقط خیلی بد بودن سه هفته تحمل کردم دیدم دارم میمیرم ول کردم. یکیشون سرتالین بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی کردی تمرینات یوگا انجام بده هرجا که هستی با طبیعت خودتو وقف بده وقتایی ک جاهای شلوغ و پر اس ...

حالم ازونجا بدتر شد پولامو از سپرده دراوردم ماشین بخرم اما شوهرم نه اورد. پولا تو کارت موندن و دارن خرج میشن. من کارم فقط شد گریه. ولی به خودم قول دادم دیگه گریه نکنم تا خودم رو به کشتن ندادم

اره تاپیکای اولمو بخون. خانوادم نفهمیدن من قرصا رو ترک کردم. اگه بفهمن ولم نمیکنن چقد بتونم اخه براش ...

من اولین بازی ک ترک کردم پنج روز کامل نخوابیدم صبحا میرفتم سرکار عصبی شده بودم ادم نتونه بخوابه واقعا بده ولی با خودم کفتم یا مینیری یا میمونی بدون قرص خداروشکر یاد گرفتم با کنترل ذهنم کلا از پنیک دور شدم دیگه برام پیش نیومد بطور کامل ی وقتایی از خواب میپرم دیگه نمیتونم بخوابم گاهی تپش قلب شدید و استرس میگیرم اب و گلاب قاطی میکنم میخورم نسکافه و قهوه و کلا کافیین رو حذف کزدم شکر خدا خیلی از تایمی ک قرص میخوردم بهترم 

حالم ازونجا بدتر شد پولامو از سپرده دراوردم ماشین بخرم اما شوهرم نه اورد. پولا تو کارت موندن و دارن ...

خرج نکن طلا بخر یا سریع سپرده کن باز و اینکه پول برمیگرده اما سلامتی هرگز.حرص پولو نزن من ۲سال پیش ۲۶۰ملیون توی ترید ضرر کردم تو تاپیکام هس قصد خودکشی داشتم الان ک پول برگشت ب اون روزا میخندم 

خرج نکن طلا بخر یا سریع سپرده کن باز و اینکه پول برمیگرده اما سلامتی هرگز.حرص پولو نزن من ۲سال پیش ۲ ...

اخه ماشین لنگیم. تا کی بدون وسیله اذیت بشیم. منم مثل همه زنا دلم تفریح و سفر میخواد

من اولین بازی ک ترک کردم پنج روز کامل نخوابیدم صبحا میرفتم سرکار عصبی شده بودم ادم نتونه بخوابه واقع ...

من چیز خاصی احساس نکردم که دارو ترک کردم. فقط اون حالت عجیب لرزش بدن و حالت سنگینی سر اذیتم میکرد که نه میتونستم بخوابم نه میتونستم کارامو بکنم

بالاخره میخرید تو جرا غصشو میخوری شوهرت باید غصه بخوره تفریحاتتو با اسنپ برو

با اسنپ تنهایی کجا برم. من دلم میخواد دوتایی سوار ماشین بریم مهمونی گردش مسافرت از شهر دوست دارم هفته یک بار بریم بیرون کلا. این پول تمام سرمایه مون بود اگه از اول گوش میداد میتونستیم یع ماشین ترتمیز برداریم با پولمون. الان دیگه هیچ و رفته رفته هیچ تر😵‍💫😑چرا میگی غصه نخورم مگه قراره پول از کجا بیاد دیگه برامون. خودم شرایطمون رو کاملا میدونم

واسه من چند مدل قرص داد. خیلی بد بودن. فکر نکنم علایمت از من وحشتناک تر باشه. من چندبار تا پای مرگ ر ...

عزیزم شما علائمت چی بود؟

من انگشتای دستم خم میشه قفل میکنه ولی آخرین بار قشنگ انگار انگشتام داشت برمی‌گشت رنگ و روم رفته بود حس میکردم الان انگشتم میشکنه دردم داشتم

اینجوری میشدی ؟🥲 خیلی میترسم نرماله این موقع حمله؟

من خیلی علائم هام شدید بودن حس مرگ ،مسخ واقعیت ،خفگی و سبکی سر ،گاهی ضربان بالا قلب و ترس و هراس شدی ...

عزیزم بهتر شدی؟

ببین تو موقع حمله دستت هم خم میشد؟

من خیلی نگرانم حمله آخرم با قبلیا فرق می‌کرد 

هرسری انگشتام خم میشد قفل می‌کرد ولی این سری قشنگ حس میکردم انگشتم داره برمیگرده رنگ و روش رفته بود یکم سیاه شده بود انگار دستم خیلیم درد داشتم

دارو والپرودات سدیم و ایمی پرامین میخورم خیلی نگرانم اریتمی قلبی دارم میترسم قلبم چیزی بشه🥲نرماله این حالت دستم تو پنیک؟